Floare creativa Waldorf, set open-ended

Set pentru activitati de stivuit, pentru constructii, jocuri de rol si decoratiuni. Inspirat din pedagogia Waldorf.

237,99 RON
cu TVA
Cantitate
Ultimele produse in stoc

 

Plata securizata cu cardul prin euplatesc.ro

 

Livrare in 24-48h

 

Retur in 14 zile calendaristice

Jucarie open-end, inspirata din pedagogia Waldorf. Poate fi folosit pentru activitati senzoriale (copii 6luni+), jocuri de stivuit si sortat pe culori (copii 1an+), jocuri de constructii (copii 2ani+), jocuri de rol (copii 3ani+) sau ca element de decor (copii 6ani+, adulti).

Pune accentul pe dezvoltarea imaginatiei ca mijloc principal de descoperire a lumii. Designul atractiv, asemanator unui obiect de arta, aduce in atentia copilului si a parintelui atat aspectul estetic, extrem de important intr-o dezvoltare armonioasa, cat si versatilitatea formelor, adaptarea lor organica la diverse utilitati practice.

Copii mai mici o vor gasi atractiva pentru stivuire, ordonare, construire, in timp ce nazdravanii mai maricei vor fi atrasi de posibilitatea de a o transforma in tunel pentru masinute, in casuta pentru pitici si spiridusi, in leagan pentru papusi...sau chiar intr-un element decorativ pentru un aranjament de camera! O imaginatie bogata precum cea a copiilor cu siguranta va gasi in aceasta jucarie o sursa inepuizabila de idei si motive pentru noi si noi jocuri.

Se recomanda asocierea ei cu alte Seturi creative de construit, cu Animale si vehicule sau Papusi, spiridusi si casutele lor.

Dimensiuni produs: 9 piese, inaltime 22cm

Materiale folosite: lemn de tei, culori pe baza de apa, nontoxice

Un produs autentic Grimm's Spiel und Holz Design

10900

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: