DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al acestui site - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea OAKADU si/sau a furnizorilor sai si este protejat prin legea pentru protectia drepturilor de autor.

Folosirea fara acordul explicit, in scris, al OAKADU a oricaror elemente se pedepseste conform legilor in vigoare (administrativ, civil sau penal). Fotografiile si datele din acest site pot fi folosite numai cu acordul scris al OAKADU si numai cu mentionarea sursei.

Informatii privind solutionarea online a litigiilor in conformitate cu art. 14 alin. 1 din ODR (Online Dispute Resolution Regulation):

Comisia Europeana acorda consumatorilor posibilitatea de a rezolva disputele legate de Art. 14 Paragraf. 1 al ODR in cadrul propriei platforme online. Platforma (http://ec.europa.eu/consumers/odr) serveste ca un site unde consumatorii pot incerca sa gaseasca solutii in afara curtii judiciare asupra disputelor legate de achizitiile online si contractele pentru servicii.