Jucarii GRAPAT - mandale, spiridusi si jucarii open-ended ✅ OAKADU.ro

GRAPAT

Fiecare jucarie Grapat inseamna o provocare prin culori si forme. Lemnul se transforma in nins, manadale sau seturi open-ended iar copii au prilejul sa traiasca bucuria trecerii dintr-un joc in altul, fara intreruperi si limite artificiale.

⭐ Spiridusi sau vrajitori, Grapat nins sau baby nins, ghinde, monede sau ineluse - sunt jucarii pline de farmec care promoveaza jocurile de tip open-ended si incurajeaza imaginatia si activitatea creativa. Fiecare model Grapat aduce o noua provocare: culori si forme care sa intretina un joc fara de sfarsit si bucuria de a descoperi noi si noi contexte.

✨Jucariile Grapat s-au nascut din experienta de viata si convingerile a 2 proaspeti parinti spanioli. Dorinta unui stil de viata simplu si liber i-a indemnat sa-si caute inspiratia in lucrurile relevante din viata copiilor lor: plimbarile prin parc sau pe plaja, interactiunile cu alti copii, viata domestica sau in colectivitate.

✨Nu doar copiii de toate varstele relationeaza natural cu jucariile Grapat - le place sa le sorteze, sa le combine sau sa le colectioneaza - dar si adultii gasesc placerea de a combina mandale sau de a realiza decoruri! Acesta este si unul din motivele pentru care nu veti gasi instructiuni de folosire: fiecare jucarie are valoare unica pentru cel care o foloseste si fiecare joc este personal.

✨Jucariile Grapat folosesc materiale naturale si vopseluri non-toxice, brandul spaniol fiind un promotor al indemnului BYE BYE PLASTIC!

✨ ENJOY GRAPAT!✨

GRAPAT

Grid
List

Sunt 62 produse.

Se afiseaza 1-21 din 62 produs(e)