FOLOSIREA (exemplu: NAVIGAREA, CULEGEREA INFORMATIILOR SAU CUMPARAREA PRODUSELOR) ACESTUI SITE IMPLICA ACCEPTAREA INTEGRALA A ACESTOR TERMENI SI CONDITII.

In aceasta sectiune va punem la dispozitie acei Termeni si conditii care faciliteaza o experienta corecta pe site-ul nostru, evitand astfel asteptari gresite sau neintelegeri ulterioare.

Va recomandam citirea cu atentie a Termenilor si conditiilor de mai jos, intrucat folosirea (vizitarea site-ului sau cumpararea produselor) acestui site presupune acceptarea lor implicita de catre dvs.

De asemenea, va incurajam sa ne contactati ori de cate ori aveti nelamuriri sau doriti sa aflati informatii suplimentare.

Pentru mai multe detalii privind siguranta consumatorului va rugam sa accesati si site-ul

http://www.anpc.gov.ro/anpc/index.php

Va multumim!

Echipa OAKADU

 

TERMENI SI CONDITII GENERALE

OAKADU este denumirea comercială a S.C. RAINMAKERS CONSULT S.R.L., persoană juridică de naționalitate română, având sediul social în București, str. Lct Col Ctin Marinescu nr.5, bl. V70, sc.2, ap.25, sector 5, cu număr de ordine în Registrul Comerțului J40/13438/2003, cod unic de înregistrare fiscală RO15797755, si in tot continutul de mai jos referirile la brand echivaleaza cu referirile la SRL.

OAKADU isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor Termeni si conditii generale, fara o notificare prealabila. Totodata, OAKADU isi rezerva dreptul de a-si selecta Clientii.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al acestui site - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea OAKADU si/sau a furnizorilor sai si este protejat prin legea pentru protectia drepturilor de autor.

Folosirea fara acordul explicit, in scris, al OAKADU a oricaror elemente se pedepseste conform legilor in vigoare (administrativ, civil sau penal). Fotografiile si datele din acest site pot fi folosite numai cu acordul scris al OAKADU si numai cu mentionarea sursei.

PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE SI A INFORMATIILOR

Datele personale introduse de catre Cumparator vor fi folosite de catre OAKADU numai in scopul declarat al acestui site. OAKADU nu incurajeaza spam-ul si se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale. Conform legislatiei in vigoare, datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale numai la solicitarea justificata a acestora.

Orice persoana care a furnizat explicit adresa sa de email in site-ul www.oakadu.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. Cumparatorul/Utilizatorul isi poate modifica in orice moment optiunea cu privire la acordul dat Vanzatorului pentru comunicari comerciale continand informatii generale si tematice inclusiv informatii cu privire la oferte sau promotii, dupa cum urmeaza:

- prin modificarea setarilor din Cont;

- prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in comunicarile comerciale primite de la Vanzator;

- prin contactarea Vanzatorului prin email la adresa specificata in sectiunea Contact.

Pentru o documentare mai larga in legatura cu Politica noastra de confidentialitate va rugam sa consultati documentul Politică de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

INFORMATIILE DIN SITE

OAKADU isi doreste ca informatia prezentata pe site-ul www.oakadu.ro sa fie corecta si completa si isi propune revizuirea periodica a acesteia. Totusi erorile nu sunt imposibile iar OAKADU nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare pentru preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau caracteristici ale acestuia au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, OAKADU isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta Clientul in cel mai scurt timp posibil despre eroarea constatata.

Toate preturile produselor din site-ul www.oakadu.ro sunt exprimate in RON si contin TVA. Preturile nu includ taxele de transport. Taxele de transport vor fi calculate si comunicate ulterior, prin emailul de confirmare a comenzii.

Imaginile produselor din site sunt prezentate cu titlu de exemplu. Unele imagini prezinta mai multe produse la un loc fiind o sugestie de combinare a acestora. Cumparatorii au obligatia de a se informa corect si complet asupra continutului exact al produsului selectat.

Intrucat OAKADU nu este Producator, el nu garanteaza si nu isi asuma responsabilitatea pentru cazul in care produsele cumparate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate. Acolo unde este cazul produsele sunt insotite de certificatele de garantie ale Producatorilor. OAKADU nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta OAKADU in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa Producatorului.

GARANTIA PRODUSELOR

Produsele comercializate prin www.oakadu.ro sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare Producator in parte. Toate produsele comercializate de catre OAKADU beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale Producatorilor. Produsele sunt conforme cu normele europene și cele prevazute de legislația din Romania (CE).

Cazurile de utilizare improprie sau incorecta a produsului nu fac obiectul garantiei.

COMENZI

Cumparatorul poate efectua comenzi pe Site, prin adaugarea Produselor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Produs si/sau un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Produs/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Produsului/Serviciului.

Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

- neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;

- invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de www.oakadu.ro, in cazul platii online;

- datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

In cazul in care un Produs si/sau Serviciu comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Produsului si/sau Serviciului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

Incheierea contractului de vanzare-cumparare are loc in momentul emiterii facturii originale si nu la lansarea comenzii sau la confirmarea de primire. Modificari ale continutului comenzii se pot face in maxim 2 ore de la lansarea comenzii.

FACTURARE

Preturile Produselor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului www.oakadu.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

Fiecare comanda confirmata specifica produsele, preturile, modalitatea si termenul de plata. Vanzatorul va emite Cumparatorului o factura fiscala corespunzatoare pentru bunurile si serviciile livrate. Cumparatorul are obligatia de a furniza toate informatiile corecte necesare emiterii facturii fiscale in acord cu legislatia in vigoare.

Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine Bunuri si/sau Servicii vandute de prin adaugarea facturii in coletul cu Produse.

MODALITATI, TERMENE SI COSTURI DE LIVRARE

Produsele comandate pe site-ul www.oakadu.ro se livreaza in toata Romania si Uniunea Europeana, utilizand modalitatea de livrare aleasa de dvs. la efectuarea comenzii. OAKADU isi rezerva dreptul de a efectua confirmarea comenzilor si prin contactarea telefonica a Clientilor.

Pe teritoriul Romaniei, termenul general de livrare a produselor cumparate de pe site-ul www.oakadu.ro este intre 1 si 3 zile lucratoare de la data confirmarii comenzii, doar pentru acele produse aflate pe stoc. Pentru produsele care poarta mentiunea “disponibil la comanda” sau care nu se mai afla momentan in stocul Vanzatorului termenul special de livrare va fi comunicat si agreat cu Clientul dupa primirea comenzii. Prin confirmarea comenzii cu acest termen de livrare de catre Client comanda se considera ferma.

Pentru livrari facute in Uniunea Europeana termenul de livrare a produselor va fi comunicat Clientului de la caz la caz.

Livrarile se asigura de luni pana vineri - sambata si duminica nu se fac livrari.

Costul general al livrarii este cel mentionat in Cosul de cumparaturi, respectiv 15lei (TVA inclus) pentru livarile pe teritoriul Romania. In functie de locatia clientului si/sau de greutatea coletelor, atat pentru Bucuresti cat si pentru alte locatii decat Bucuresti se poate percepe Clientului o taxa de transport suplimentara.

Pentru livrari facute in Uniunea Europeana nu exista un cost general de livrare a produselor – acesta va fi comunicat Clientului de la caz la caz.

In cazurile in care Cumparatorul nu este gasit la adresa de livrare mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul va contacta Cumparatorul pentru a conveni detaliile unei noi livrari. Daca nici la a doua tentativa livrarea nu va fi incheiata, coletul va fi returnat Vanzatorului, care va anula comanda. Cumparatorul poate relansa comanda respectiva, urmand sa suporte costurile unei noi livrari.

In cazuri exceptionale, la cererea clientului, comanda se livreaza pentru o data stabilita de client.

Receptia produselor validate prin semnatura de primire reprezinta acceptul Clientului conform caruia produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contract de vanzare-cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare. Proprietatea asupra bunurilor va fi transferata in momentul efectuarii livrarii acestora la adresa indicata (presupunand semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire a facturii fiscale in cazul livrarilor efectuate direct de Vanzator) si a efectuarii platii aferente integrale. Vanzatorul nu va autoriza curierul sa permita deschiderea coletului decat ulterior semnarii de primire si achitarii eventualei contravalori a acestuia.

CONDITII DE RETURNARE

Pentru noi este important ca dvs. sa fiti pe deplin multumiti de produsele noastre.

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Produs sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. In concordanta cu OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Produs sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:

– ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat

– ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese

In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:

- pentru Comenzile achitate cu card online: prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;

- pentru Comenzile achitate cu OP/ramburs/ Card bancar: prin virament bancar;

Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Produselor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate.

In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, acesta va trebui sa trimita un email de informare la adresa officeAToakadu.ro. Returnarea se va putea face numai in ambalajul original nedeteriorat si impreuna cu originalele documentelor comenzii respective (factura, certificate de garantie ale Producatorilor etc.).

OAKADU va schimba produsul cu altul sau va restitui contravaloarea comenzii in cel mult 14 (paisprezece) de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi sau lipsuri si nici a celor care au ambalajul deteriorat.

Toata responsabilitatea defectiunilor produselor revine in sarcina Producatorului. OAKADU va inapoia contravaloarea sumei platite in cel mult 14 (paisprezece) de zile de la data anuntarii in scris a defectului. Pagubele sau pierderile de orice natura ale Clientilor in urma achizitiilor de pe site-ul www.oakadu.ro pot fi compensate maxim in limita pretului de cumparare a produsului.

Produsele aprovizionate pe baza comenzii Cumparatorului fac obiectul unui contract separat si nu vor putea fi returnate.

DAUNE LA TRANSPORT

In cazul in care produsele primite se dovedesc a avea daune datorate transportului, Clientul este obligat sa semnaleze acest fapt Curierului la momentul receptionarii coletului, mentionand in scris pe AWB cand semneaza pentru primirea coletului si sa informeze OAKADU in scris, in termen de 12 ore. OAKADU nu poate fi tinut responsabil pentru acest tip de daune.

INTREBARI SUPLIMENTARE, NELAMURIRI:

Echipa OAKADU isi doreste sa puna la dispozitia Clientilor sai produse de calitate si sa ofere toate informatiile necesare pentru o alegere corecta si in deplina cunostinta de cauza.

De aceea, in cazul in care doriti sa aflati mai multe despre  produsele si promotiile noastre sau in cazul in care aveti intrebari despre unul din produsele achizitionate de la noi, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon disponibil in sectiunea Contact sau in scris prin email officeAToakadu.ro. Va rugam sa specificiati cat mai multe detalii in baza carora sa putem identifica si prelucra mesajul dumneavoastra (numele complet si corect al Cumparatorului, numarul de ordine al produsului, data comenzii, data si metoda de livrare, numarul de comanda etc.).

Reclamatiile privind produsele comercializate pe site-ul www.oakadu.ro vor fi aduse la cunostinta OAKADU in scris, in maximum 48 de ore de la receptionarea produselor. Reclamatiile pot fi facute prin email la adresa officeAToakadu.ro sau pe adresa str. Lct Col Ctin Marinescu 5, bl.V70, ap. 25, sector 5, Bucuresti.

LITIGII

Orice tentativa de a accesa datele altui utilizator, de a modifica informatiile din site-ul www.oakadu.ro sau de a afecta performantele serverului pe care acesta ruleaza va fi considerate acces neautorizat si incercare de frauda si va fi raportata autoritatilor competente.

Orice conflict aparut intre OAKADU si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. Pentru orice litigiu aparut intre Clienti si OAKADU se va incerca in prima instanta rezolvarea pe cale amiabila. In cazul in care acest demers nu reuseste competenta revine instantelor de judecata romane de la sediul OAKADU.