CE produse gasesti pe OAKADU.ro, CINE suntem si UNDE poti sa ne vizitezi

Daca ai ajuns la noi din online e bine sa afli repejor ca VINDEM JUCARII. Din cele faine, pe care doar le visam atunci cand am fost si noi copii... 

Suntem atenti la materiale - sa fie naturale si sustenabil colectate, cu grija fata de mediul inconjurator si colectivitatile umane. Sa nu fie prelucrate excesiv ci sa pastreze calitatile senzoriale originale: textura usor rugoasa a lemnului, finetea matasii, onctuosul cerii de soia, caldura lemnului si recele pietrei. Stim ca produsele noastre vor ajunge la copii si stim cat de important este pentru ei sa simta bogatia senzoriala specifica doar materialelor naturale – cum am putea sa alegem banalul?

Ce poți gasi aici? Raspunsul este clar: tot ce-ți poți imagina! Avem jucarii gingase, atat de frumos si delicat lucrate ca parca-s vii –  #jucariiOstheimer. Avem jucarii colorate atat de viu si de indraznet incat atrag toate privirile si nu-I chip sa stai departe #colectiaCurcubeu sau #colectiaPastel. Avem jucarii minimaliste ca forma care se pot combina in fel si chip si se integreaza de minune in orice joc #jucariiGrimms si #jucariiGrapat. Avem modele moderne, cu design modern, care imita foarte realist viata reala  - #jucariiPlanToys.

Iar daca va ganditi sa si educati prin joc va invitam sa alegeti dupa pofta inimii: gasiti la noi jucarii Waldorf si jucarii Montessori, avem si mai nou apreciatele jucarii open-ended, nu ducem lipsa nici de jucarii clasice mai vechi sau mai noi.

Ce zicem de varste? Ce recomandam? Cum sa nu gasiti la noi jucarii pentru bebelusi? Sau pentru cei care au trecut curajosi pragul unui anisor si au lasat in urma bebelusia? Avem jucarii si pentru fratele sau sora mai mare: jucarii pentru 1 an, jucarii pentru 2 ani, jucarii pentru 3 ani… Ba chiar gasiti la noi jucarii care sa insoteasca copilul de-a lungul mai multor etape de varsta – sunt genul de jucarii cu care ai mereu ceva de facut: le desfaci pe bucati numai bune de stivuit sau sortat, le folosesti la construit sau ca elemente de décor in jocurile de rol play, le descoperi ca excelent material educativ pentru activitatile scolare ale varstelor mici.

Cu drag le-am adunat, cu drag le oferim: Grimm's Spiel und Holz Design, Ostheimer, Grapat, Plan Toys, Crayon Rocks, Earth Paint … and growing! Sunt branduri internationale cu renume iar in spatele lor stau oameni faini, cu drag de copii si dorinta de mai bine si mai frumos. 

Iar daca ai ajuns la noi direct in magazin … de prisos cuvintele, asa-i ca da? Te ajutam cu drag sa alegi - sunt atat de multe si de frumoase si stim cat e de greu sa te hotarasti

OAKADU.ro este despre copii, parinti, jocuri si jucarii. El se adreseaza tuturor celor care isi doresc sa creasca in jurul si impreuna cu un copil, implicandu-se in intelegerea si dezvoltarea lui sanatoasa. 

Militam pentru alternative de calitate si provocam la o regandire constienta, asumata, asupra modurilor traditionale de educare. Credem ca viata alaturi de un copil este mai degraba o calatorie decat un scop in sine - o calatorie a cunoasterii de sine alaturi de un altul.

Te invitam sa fii alaturi de noi in aceasta calatorie si sa iti imaginezi toate acele clipe in care, alaturi de copil, te vei juca... uitand ca tu esti mare si el mai mic. Ca tu nu ai timp si el are prea mult chef de joaca sau de vorba. Ca tu le stii pe toate si el nimic. Ca tu le poti pe toate si el este atat de neindemanatic...

Iti vei aminti ca in universul copiilor se intra cu grija si sfiala, se ramane cu bucurie si imaginatie si se pleaca cu sufletul plin de speranta!

Te asteptam pe la noi!