Jucarii PLAN TOYS ecologice din lemnul arborelui de cauciuc: modele educative si open-ended ✅ OAKADU.ro

PLAN TOYS

+200 Jucarii ecologice PLAN TOYS pentru bebelusi si copii de toate varstele

Producatorul thailandez foloseste exclusiv lemnul arborilor de cauciuc iesiti din productie si il transforma in jucarii educative si sustenabile.

Iata cateva din atuu-rile pentru care merita sa alegi PLAN TOYS:

✌Sunt jucarii rezistente, pe care timpul nu le doboara usor - au toate sansele sa le foloseasca si fratele sau surioara mai mica, poate chiar si la diferenta de multi, multi ani!

✌Gasesti aici o gama larga de modele educative, bine adaptate nevoilor fiecarei varste,

✌Au o gama intreag de jucarii din lemn care pot fi utilizate in apa - PLAN TOYS este recunoscuta pe plan international pentru dedicarea si perseverenta cu care promoveaza alternative ecologice la plastic.

✌Designul produselor are in vedere specificul fiecarei varste si etape de invatare - numeroase premii obtinute de-a lungul anilor au confirmat ca jucariile Plan Toys sunt un valoros instrument educational atat pentru jocul individual, cat si pentru gradinite, locuri de joaca si colectivitati.

✌ Sunt jucarii ecologice, produse intr-un mod sustenabil - intregul proces de fabricatie, de la materia prima pana la modul de gestionare a energiei sau alegerea magazinelor partenere pune in prim plan mediul inconjurator si colectivitatile umane.

    

✌ ENJOY PLAN TOYS! ✌

    

PLAN TOYS

Grid
List

Sunt 130 produse.

Se afiseaza 1-21 din 130 produs(e)