Cele mai frumoase jucarii Waldorf pentru toate varstele ✱ Modele premiate SPIEL GUT, disponibilitate in stoc ✱ OAKADU.ro

Jucarii Waldorf

Jucariile Waldorf sunt inspirate de pedagogia cu acelasi nume. Ele promoveaza o dezvoltare armonioasa a copilului, punand accent pe latura senzoriala si pe o implicare activa in joc.

⭐Se disting usor prin simplitate si minimalism, au forme organice si fluide - aceste trasaturi pun in miscare imaginatia si activitatea creatoare a copilului dandu-i prilejul sa-si formeze jocul potrivit nevoilor sale de dezvoltare. Jucaria nu este altceva decat un indemn la joaca, un punct de plecare: jocul se dezvolta pas cu pas si capata directii mereu noi prin impulsurile de moment. 

⭐ Fiecare jucarie Waldorf poate avea multiple intrebuintari: o esarfa de matase albastra poate fi o pelerina eleganta intr-un joc de rol sau marea albastra si adanca intr-un joc cu barcute, un spiridus Waldorf poate exprima atat fericire cat si tristete sau manie, un arc de cerc poate imagina o pestera racoroasa sau un vapor incapator... 

⭐ In orice joc Waldorf participarea parintilor alaturi de copii este o sursa importanta de inspiratie si permite jocului sa capete valente importante de cunoastere a mediului inconjurator si de relationare calda, autentica. 

Jucarii Waldorf

Grid
List

Sunt 96 produse.

Se afiseaza 1-21 din 96 produs(e)