Camera foto cu 3 lentile colorate

O camera foto usoara, cu un design placut si totodata robust, care nu trebuie sa lipseasca din jucariile nici unui copil. 

103,99 RON
cu TVA
Cantitate

 

Plata securizata cu cardul prin euplatesc.ro

 

Livrare in 24-48h

 

Retur in 14 zile calendaristice

O camera foto usoara, cu un design placut si totodata robust, care nu trebuie sa lipseasca din jucariile nici unui copil.

Incurajeaza explorarea lumii inconjuratoare, stimuland atentia la detalii si incurajand jocul de rol. Camera are 3 lentile diferite: lentila clara, lentila galbena si lentila albastra. Cu ea se pot "surpinde" intr-un mod jucaus imaginile indragite de copil iar el va fi incantat sa-i imite pe adultii din jurul lui, avand la dispozitie intrumente pe masura lui!

Dimensiuni produs: 10.3x4.6x7.9cm

Recomandare de varsta:3ani+, copii peste 3 ani

Denumire originala: PLAN TOYS MY FIRST CAMERA, ORCHARD

Jucariile Plan Toys sunt fabricate in Thailanda din lemnul arborelui de cauciuc, printr-un proces de fabricatie responsabil fata de mediul inconjurator. Sunt jucarii ecologice, extrem de rezistente la folosinta indelungata, genul de jucarii prietenoase atat cu cel mic cat si cu mediul inconjurator. Inspiratia pentru designul jucariilor porneste de la o atenta cunoastere a nevoilor fiecarei varste, jucariile Plan Toys fiind concepute special pentru dezvoltarea si educarea celor mici. 

PLAN5450