EXPERIENCE - set vopseluri ecologice

144,00 RON
cu TVA
Cantitate

 

Plata securizata cu cardul prin euplatesc.ro

 

Livrare in 24-48h

 

Retur in 14 zile calendaristice

Kit-ul EXPERIENCE include 6 pachetele de culori sub forma de pulbere - adunata cu grija si macinata folosind o tehnica rudimentara ancestrala. Culorile calde, vibrante, se pot folosi pentru pictura pe canvas, hartie, piatra, pluta, materiale textile, lemn, sticla etc. iar pictatul cu degetele este nu doar permis, dar mai ales incurajat pentru copii! 

Fiind sub forma de pulbere, culorile se pot dilua cu apa pana la atingerea consistentei dorite. Culoarea astfel pregatita poate fi pastrata in frigider pentru 2 saptamani, sau chiar in congelator pentru o perioada mult mai lunga. Spre deosebire de alte seturi de vopsea pentru copii, Kit-ul EXPERIENCE prezinta avantajul ca poti prepara culoarea doar atunci cand ai nevoie si doar atat cat ai nevoie - restul il pastrezi in siguranta, fara riscul de a se strica, evapora sau intari.

Kit-ul EXPERIENCE include 6 culori sub forma de pulbere (rosu, galben, albastru, verde, portocaliu si maro) si 3 pensule din bambus - 2 pensule medii si o pensula mica. Dintr-un set EXPERIENCE se recomanda pentru 2l de vopsea (toate culorile impreuna). Culorile sunt solubile in apa, fiecare utilizator putand dilua culoarea pana ajunge consistenta dorita.

Culorile preparate cu apa se usuca repede, nefiind necesar un timp indelungat de asteptare. Culorile sunt usor de folosit, economice din punct de vedere al folosirii, si nu contin gluten, aditivi sau GMO. Kitul este certificat in concordanta cu EN71-3.

Kit-ul EXPERIENCE contine pigmenti minerali naturali, fara aditivi sintetici. In intregime realizate din ingrediente naturale, culorile Earth Paint nu deterioreaza pielea si sunt simplu de indepartat si curatat. Prin amestecare cu apa se obtine o textura cremoasa, similara cu tempera. Odata indepartate, culorile Earth Paint nu afecteaza mediul inconjurator.

Ingrediente culori: amidon din porumb, guma arabica si pigmenti naturali

Ambalajele sunt 100% reciclabile si biodegradabile, provenite din surse FSC, iar vopselurile folosite pentru imprimare sunt ecologice

Producator: Earth Paint, USA

IMNZ-EPE

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: