Traseu auto&trenulete, cauciuc natural, 2 suprafete de joc - MEDIUM

Traseu auto si pentru trenulete, cu piese din cauciuc natural, flexibile, foarte rezistente si usor de conectat, alternativa ecologica la traseele de cauciuc sintetic

379,99 RON
cu TVA
Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc


 

Plata securizata cu cardul prin euplatesc.ro

 

Livrare in 24-48h

 

Retur in 14 zile calendaristice

Traseele auto Plan Toys sunt realizate din cauciuc natural, fiind o alternativa ecologica la traseele auto din cauciuc sintetic, atat de daunatoare mediului inconjurator.

Fiecare piesa are doua suprafete de joc: una neteda, tip (auto)strada, iar cealalta cu caneluri pentru sinele de tren. Aceasta particularitate permite jucatorului sa construiasca in acelasi joc drumuri pentru vehicule auto, dar si cai ferate pentru trenuri. 

Se pot conecta cu usurinta la majoritatea traseelor si seturilor de sine de tren pentru copii - daca ai deja prin casa aceste seturi, nu trebuie sa arunci nimic, poti include cu usurinta piesele din seturile mai vechi. In acest fel vei avea la dispozitie mai multe piese pentru a crea infrastructuri diverse si pentru a obtine un joc bogat si creativ.

Pot fi folosite pe aproape orice suprafata, atat la interior cat si la exterior. Se curata usor, cu apa calduta si un detergent bland.

Fiecare piesa este foarte flexibila si rezistenta, creand o suprafata de joc fina, placuta la atingere, pe care pot rula vehicule si trenuri de diferite marimi.

Masinuta, decorul si cladirile incluse in set reprezinta un punct de plecare pentru imaginatia creatoare a celui mic, o invitatie la jocuri variate, care se schimba de la o zi la alta.

Setul poate fi completat cu strazi din lemn (vezi produsul PLAN6208 Marele traseu auto din lemn) sau diversificat cu adaptori (vezi produsul PLAN6327 Extensie Traseu auto, adaptor).

Pentru o mai buna intelegere a modului in care poti integra traseele din cauciuc natural Plan Toys in jocul copiilor te invitam sa vizionezi acest video:

Dimensiuni produs: setul contine 11 sine de cauciuc cu doua fete, 2 masini, 3 cladiri(6 piese) si 2 plante de decor.

Recomandat copiilor cu varste mai mari de 3 ani 

Dimensiuni produs: 94.6x51.4x0.65cm

Denumire originala: RUBBER ROAD & RAIL SET MEDIUM, PLAN TOYS

PLAN6209