Barcuta curcubeu

Turn in forma de barcuta pentru activitati de sortare si stivuire 

279,00 RON
cu TVA
Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc


Aranjatul pieselor pe tija este o activitate extrem de indragita in jurul varstei de 1 an - manutele devin mai abile, piesele se aseaza cuminti si ordonat in jurul tijei iar puiul de om experimenteaza cate putin din ideea de centru. De aici si pana la "eu" drumul e scurt si timpul trece repede!

Barcuta curcubeu este un set de stivuit cu un design ingenios, ce invita copilul sa stivuiasca, sa recunoasca diferite culori sau sa construiasca folosind forme neconventionale. 

Copilul mai mic le poate sorta invatand astfel despre culori,  marimi si forme, sau se poate bucura pur si simplu de culorile lor calde si texturile naturale stivuindu-le in combinatii diverse. Capacelul din varful tijei are rolul de a proteja copilul de accidentari, fiind recomandata montarea sa pe jucarie ori de cate ori aceasta nu este folosita.

Cand notiunile de baza a fost invatate iar cel mic simte nevoia de ceva mai provocator, piesele se pot scoate de pe tija lor - le veti folosi in jocuri open-ended de constructie si imaginatie. Copilul va explora astfel echilibrul provocator al constructiilor din lemn si isi va exersa imaginatia dand nastere celor mai inventive constructii: tunele pentru masini sau barcute,  leagane pentru spiridusi sau papusi, casute pentru animalute... Piesele late, masive, sunt usor de manuit si nu creaza frustrare - din cateva miscari apare o noua constructie sau un nou decor!

Iar la varsta jocurilor de rol piesele barcutei isi gasesc locul ca decor de nepretuit pentru jocurile cu papusi, masini etc. De asemenea, o fantezie bogata poate imagina diverse sculpturi abstracte ce isi gasesc usor locul ca element decorativ intr-o camera.

Pentru un joc mai bogat se recomanda asocierea si cu alte Seturi Grimms din categoria Constructii si imaginatie sau Papusi, spiridusi si casutele lor.

Dimensiuni: inaltime 27cm

Recomandare de siguranta: 1an+, copii 1an+

Un produs autentic Grimm's Spiel und Holz Design

Materiale folosite: lemn de tei, vopseluri si uleiuri non-toxice pe baza de apa.

AVERTISMENT: Jucaria prezinta potential de ranire! INTOTDEAUNA folositi capacul de siguranta atunci cand nu asamblati sau dezasamblati discurile colorate! INTOTDEAUNA folositi jucaria doar sub supravegherea unui adult!

11160

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: