ROATA CURCUBEU - Puzzle magnetic

Puzzle magnetic cu 36 de piese cu forme non-geometrice si culori curcubeu, model open-ended, Grimm's Spiel und Holz Design, 

149,00 RON
cu TVA
Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc


 

Plata securizata cu cardul prin euplatesc.ro

 

Livrare in 24-48h

 

Retur in 14 zile calendaristice

Un joc versatil cu 36 de piese ce pot fi imbinate creativ intr-o multitudine de reprezentari.

Cele 36 de piese ale setului Roata curcubeu au forme atipice si culori fascinante a caror imbinare suscita imaginatia sa caute noi si noi modalitati de a recompune formele si culorile intr-un joc nesfarsit de tip caleidoscop. 

Copil sau adult, vei descoperi in acest joc fascinatia culorilor curcubeului, bucuria de a le combina, placerea de a imagina! Piesele magnetice pot fi folosite pentru a reproduce imaginea initiala sau se pot combina in mod liber, creativ, alternand forma sau culoarea pentru a da viata celor mai indraznete imagini sau pur si simplu pentru a te lasa purtat de bucuria de a te juca! Colegii, prieteniii, parintii si familia pot fi si ei provocati sa participe la acest iures creativ, facand loc pentru colaborare si negociere. 

Respira adanc, relaxeaza-te si regaseste spontaneitatea imaginatiei si naturaletea actului creator! Cufunda-te in iuresul de culori si, fara o idee precisa sau un plan, imaginile vor prinde viata! Aici si acum, grijile dispar iar jocul se transforma in bucurie pura!

Datorita paletei coloristice calde, produsul are valoare teraputica, fiind un instrument de lucru util in atelierele de dezvoltare personala, in sedintele de consiliere psihologica etc.

Spre deosebire de puzzle-urile clasice care pot fi folosite doar pentru reproducerea imaginii initiale, puzzle-urile Grimm's Spiel und Holz Design se adreseaza imaginatiei creative si incurajeaza jocul liber (open-ended play), permitand o larga varietate de combinatii. Pe langa reproducerea modelelor sugerate de producator pe spatele ambalajului ca intr-un joc de puzzle clasic, Puzzle-urile magnetice Grimm's Spiel und Holz Design pot fi folosite pentru creatii libere, individuale, punand la indemana jucatorului o mare diversitate de forme si culori prin care isi poate explora creativitatea si crea propriile tablouri.

Cutia magnetica cu 2 tavite este usor de transportat, fiind o alegere fireasca pentru vacante si calatorii.

Pentru o mai larga paleta de optiuni, piese sale pot fi combinate cu cele ale altor Seturi magnetice dand nastere unor tablouri complexe si pline de fantezie. Se recomanda mutarea pieselor pe Tabla de joc tip Black Board pentru a obtine un spatiu mai generos de aranjare a pieselor.

Recomandare de varsta: jucarii copii 3ani+, jucarii prescolari, jucarii scolari, jucarii recreative adolescenti

Dimensiuni: 36 de piese in cutie metalica patrata. Lungimea cutiei 20cm, diametrul spiralei 18cm, fiecare piesa 0.4cm grosime.

Materiale folosite: lemn de mesteacan sau plop, culori non-toxice pe baza de apa, magneti

Producator: Grimm's Spiel und Holz Design

AVERTISMENT: PRODUSUL ESTE RECOMANDAT COPIILOR CU VARSTE DE PESTE 3 ANI! PRODUSUL CONTINE PIESE MICI CARE POT FI INGHITITE CU USURINTA!

91178

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: