ROMANESQUE - Puzzle magnetic

Puzzle magnetic creativ Grimm's Spiel und Holz Design cu 62 de piese colorate, avand forme geometrice de baza

155,00 RON
cu TVA
Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc


Un joc versatil cu 62 de piese ce pot fi imbinate creativ intr-o multitudine de reprezentari.

Cele 62 de piese ale setului Romanesque au forme geometrice inspirate din stilul arhitectonic medieval romanic: rotund, dreptunghi, patrat, arc de cerc, semicerc - sunt formele de baza din care copilul poate crea cetati, orase, cladiri cat si peisaje naturale (norisori, soare etc.) sau oameni si animale.

Prin jocul de forme si culori Setul Romanesque suscita imaginatia copilului - acesta va cauta noi si noi modalitati de a compune imagini diverse, creand tablouri unice, in forme libere. Colegii si prietenii pot fi si ei provocati sa participe la acest iures creativ, facand loc pentru colaborare si negociere. Poate fi utilizat de copii si parinti impreuna, creand momente vesele pentru intreaga familie!

Spre deosebire de puzzle-urile clasice care pot fi folosite doar pentru reproducerea imaginii initiale, puzzle-urile Grimm's Spiel und Holz Design se adreseaza imaginatiei creative si incurajeaza jocul liber (free play), permitand o larga varietate de combinatii. Pe langa reproducerea modelelor sugerate de producator pe spatele ambalajului ca intr-un joc de puzzle clasic, Puzzle-urile magnetice Grimm's Spiel und Holz Design pot fi folosite pentru creatii libere, individuale, punand la indemana jucatorului o mare diversitate de forme si culori prin care isi poate crea propriile tablouri.

Cutia magnetica cu 2 tavite este usor de transportat, fiind o alegere fireasca pentru vacante si calatorii.

Pentru o mai larga paleta de optiuni, piese sale pot fi combinate cu cele ale altor Seturi magnetice dand nastere unor tablouri complexe si pline de fantezie. Se recomanda mutarea pieselor pe Tabla de joc tip Black Board pentru a obtine un spatiu mai generos de aranjare a pieselor.

Recomandare de varsta: jucarii copii 3ani+, jucarii prescolari, jucarii scolari, jucarii recreative adolescenti

Dimensiuni: cutie 20cm, lungime 16cm, grosime piese 0,4cm

Materiale folosite: lemn de mesteacan sau plop, culori non-toxice pe baza de apa, magneti

Producator: Grimm's Spiel und Holz Design

AVERTISMENT: PRODUSUL ESTE RECOMANDAT COPIILOR CU VARSTE DE PESTE 3 ANI! PRODUSUL CONTINE PIESE MICI CARE POT FI INGHITITE CU USURINTA!

91187

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: