• Pret redus

Set cu 12 figurine Familia mea, Grapat Together

12 figurine de diverse marimi pentru activitati creative

214,00 RON
171,20 RON Salveaza 20%
cu TVA
Cantitate

 

Plata securizata cu cardul prin euplatesc.ro

 

Livrare in 24-48h

 

Retur in 14 zile calendaristice

3 mai mici si 3 cu palarie fac echipa buna impreuna si joaca un joc de-a v-ati ascunselea cu 6 prieteni veniti in vizita - cine unde se ascunde??? Cum sa ii gasim? 

Setul contine 12 figurine (Nins si Baby Nin) grupate in 4 marimi diferite, fiecare figurina avand o culoare distincta. Inclus in set este si un saculet de bumbac recomandat pentru pastrarea figurinelor dupa renuntarea la cutia de carton.

Urmand principiile pedagogice Waldorf figurinele nu au detalii faciale, prin aceasta incurajand copilul sa suplineasca acest aspect prin propria sa imaginatie. Expresii faciale precum ras, plans, uimire, teama isi pot gasi exprimarea in aceste papusi, lasand astfel loc pentru o gama larga de expresii sufletesti.

Pot fi folosite in diverse activitati de tip open-ended: jocuri de constructie, role-play, jocuri educationale (ex. invatarea culorilor, marimilor), activitati creative sau decorative

Recomandarea @OAKADU: asocierea cu Mandala Picaturi de ploaie (cod produs GPT19-205). Iar despre jocurl open-ended am scris intr-un capitol separat pe care il poti accesa aici - tocmai pentru ca este mult, mult, mult de spus si enorm de mult de experimentat!

Recomandare de varsta: 36luni+, copii peste 3ani

Dimensiuni: 9 Nins avand inaltimea de 65mm + 3 Baby Nins avand inaltimea de 38mm inaltime

Materiale folosite: PEFC certificat ES19/86586

Denumirea originala: GRAPAT TOGETHER

 

GPT21-230

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: