Setul celor 12 Carla Nins

Set pentru joaca si activitati creative cu figurine din lemn, inele si monede de diverse marimi si culori

329,00 RON
cu TVA
Cantitate

Dis de dimineata, cand soarele rasare, 12 stropi de culoare din pensula Carlei au pornit hai hui pe drum cu gand sa coloreze tot in cale. Pe drum s-au intalnit cu cele 12 luni ale anului - iar ce-a iesit din aceasta nazdravanie va las pe voi sa va imaginati...

Setul contine 12 figurine (Nins), 72 inele si 36 monede, grupate in 12 culori distincte. Inclus in set este si un saculet de bumbac recomandat pentru pastrarea pieselor dupa renuntarea la cutia de carton.

Pot fi folosite in diverse activitati de tip open-ended: jocuri de constructie, role-play, jocuri educationale (ex. invatarea culorilor), activitati creative sau decorative.

Setul celor 12 Carla Nins  este un produs recomandat @ SPIEL GUT

Recomandarea @OAKADU: asocierea cu Mandala Rainbow Eggs (cod produs GPT21-223). Iar despre jocurl open-ended am scris intr-un capitol separat pe care il poti accesa aici - tocmai pentru ca este mult, mult, mult de spus si enorm de mult de experimentat!

Recomandare de varsta: 18luni+, copii peste 18luni

Dimensiuni produs: 12 figurine avand inaltime 65mm, 72 inele cu diametrul 48mm, 36 monede cu diametrul  48mm, saculet din bumbac certificat GOTS

Materiale folosite: lemn de artar si fag; bumbac

Denumirea originala: GRAPAT NINS CARLA

 

GPT16-139