• Pret redus

Marele set de boluri Curcubeu

Boluri de diverse marimi pentru activitati creative

279,00 RON
223,20 RON Salveaza 20%
cu TVA
Cantitate

Povestea spune ca 6 raze din curcubeu au ales sa locuiasca intr-o lume a bolurilor - mari, mici, mai mici si foarte mici. Fiecare are casuta ei iar acolo se aduna zi de zi comori nepretuite: o ghinda a poposit in toamna alaturi de o castana, cateva pietre albe de rau s-au intanit cu doua cerate colorate ... de aici povestea poate continua asa cum si-o imagineaza fiecare, pentru ca in lumea jucariilor open-ended este loc pentru creativitate si imaginatie!

Setul contine 24 de boluri avand 4 marimi diferite, grupate 6 in nuante degrade, calde si atractive - mov, albastru, verde, galben, portocaliu si rosu.

Pot fi folosite in diverse activitati de tip open-ended: jocuri de constructie, role-play, jocuri educationale (ex. invatarea culorilor), activitati creative sau decorative.

Marele Set de boluri Curcubeu este un produs recomandat @ SPIEL GUT

Recomandarea @OAKADU: asocierea cu Mandala Picaturi de ploaie (cod produs GPT19-205). Iar despre jocurl open-ended am scris intr-un capitol separat pe care il poti accesa aici - tocmai pentru ca este mult, mult, mult de spus si enorm de mult de experimentat!

Recomandare de varsta: 36luni+, copii peste 3ani

Dimensiuni: 4 tipuri de figurine avand inaltimi diferite: 72mm diametru x 38mm / 58mm diametru x 38mm / 44mmø x 38mm / 30mm diametru x 38mm 

Materiale folosite: lemn de fag PEFC ES19/86580

Denumirea originala: GRAPAT NEST BOWLS

 

GPT20-215