• Pret redus

Colectia Wonders, accesorii Grapat

Set de jucarii Grapat cu 12 elemente din lemn, accesorii open-ended pentru jocurile copiilor

189,99 RON
142,49 RON Salveaza 25%
cu TVA
Cantitate

 

Plata securizata cu cardul prin euplatesc.ro

 

Livrare in 24-48h

 

Retur in 14 zile calendaristice

Colectia Wonders ofera posibilitatea de a aduce in atentia copilului schimbarile ciclice din natura, pentru a pretui si recunoaște darurile unice pe care Pamantul ni le ofera in fiecare luna a fiecarui anotimp. 

Setul este totodata o invitatie de a colectiona astfel de simboluri ale schimabarilor anotimpurilor atunci cand le intalnesti in plimbarile in natura. Odata atentia orientata spre acest tip de observatie mai fina a mediului inconjurator, copilul se simte incurajat sa observe si alte detalii care au legatura cu ritmurile naturii si sa le includa in jocurile sale.

Ciclicitatea ritmurilor anotimpurilor poate fi celebrata si prin asocierea pieselor din Colectia Wonders cu Calendarul Anului (cod produs GPT17-167). Facuta ritmic impreuna cu adultii, aceasta activitate de schimbare a Calendarului si a accesoriilor sale aduce in atentia copilului curgerea timpului si reperele specifice fiecarui anotimp.

Datorita diversitatii de forme, piesele Wonders reprezinta excelente materiale pentru activitati educative sau pentru jocuri open-ended.

Recomandat copiilor cu varsta mai mare de 3 ani. 

Denumire originala: WONDERS, GRAPAT

GPT22-233

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: