DISCOVERY - set vopseluri ecologice

Set de pictura cu vopseluri ecologice pentru adulti si copii deopotriva

89,00 RON
cu TVA
Cantitate

 

Plata securizata cu cardul prin euplatesc.ro

 

Livrare in 24-48h

 

Retur in 14 zile calendaristice

Kit-ul DISCOVERY include 6 pachetele de culori sub forma de pulbere - adunata cu grija si macinata folosind o tehnica rudimentara ancestrala. Culorile calde, vibrante, se pot folosi pentru pictura pe canvas, hartie, piatra, pluta, materiale textile, lemn, sticla etc. iar pictatul cu degetele este nu doar permis, dar mai ales incurajat pentru copii!

Fiind sub forma de pulbere, culorile se pot dilua cu apa pana la atingerea consistentei dorite. Culoarea astfel pregatita poate fi pastrata in frigider pentru 2 saptamani, sau chiar in congelator pentru o perioada mult mai lunga. Spre deosebire de alte seturi de vopsea pentru copii, Kit-ul DISCOVERY prezinta avantajul ca poti prepara culoarea doar atunci cand ai nevoie si doar atat cat ai nevoie - restul il pastrezi in siguranta, fara riscul de a se strica, evapora sau intari.

Kit-ul DISCOVERY include 6 culori sub forma de pulbere (rosu, galben, albastru, verde, portocaliu si maro) si o pensula din bambus. Dintr-un set DISCOVERY se recomanda pentru 1l de vopsea (toate culorile impreuna). Culorile sunt solubile in apa, fiecare utilizator putand dilua culoarea pana ajunge consistenta dorita.

Culorile preparate cu apa se usuca repede, nefiind necesar un timp indelungat de asteptare. Culorile sunt usor de folosit, economice din punct de vedere al folosirii, si nu contin gluten, aditivi sau GMO. Kitul este certificat in concordanta cu EN71-3.

Kit-ul DISCOVERY contine pigmenti minerali naturali, fara aditivi sintetici. In intregime realizate din ingrediente naturale, culorile Earth Paint nu deterioreaza pielea si sunt simplu de indepartat si curatat. Prin amestecare cu apa se obtine o textura cremoasa, similara cu tempera. Odata indepartate, culorile Earth Paint nu afecteaza mediul inconjurator.

Ingrediente: amidon din porumb, guma arabica si pigmenti naturali

Ambalajele sunt 100% reciclabile si biodegradabile, provenite din surse FSC, iar vopselurile folosite pentru imprimare sunt ecologice

Producator: Earth Paint, USA

IMNZ-EPD

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: