Crayon Rocks, 20 creioane cerate pietricele, Heart Bag

Set cu 20 de cerate marca Crayon Rocks

69,99 RON
cu TVA
Cantitate

 

Plata securizata cu cardul prin euplatesc.ro

 

Livrare in 24-48h

 

Retur in 14 zile calendaristice

Heart Bag este o selectie cu 20 de cerate marca Crayon Rocks, avand ca specific culorile calde, inflacarate: roz, argintiu, alb, rosu inchis, galben, portocaliu etc.

Designul in forma de pietricica este special conceput pentru a intari muschii tripod si a forma prinderea cu trei degete a celor mici. Aceste mici "pietricele" pregatesc degetele si manutele celor mici pentru scriere, permitandu-le sa deseneze sau scrie mult mai facil comparativ cu creioanele obisnuite. Forma speciala de pietricica permite copiilor sa deseneze cu miscari ferme si largi, lasand urme consistente pe suprafata de lucru si intarindu-le astfel increderea in abilitatile lor artistice.Totodata, ele consolideaza muşchii mainii, dezvoltand abilitatile motorii la acest nivel si adaugand in timp finete si precizie miscarilor.

Creioanele sunt fabricate din ceara moale de soia si colorate cu pulberi minerale, avand culori pastelate si texturi delicate. Aceasta compozitie speciala, 100% naturala, le recomanda chiar si pentru cei care au alergie la gluten. 

Produsul este disponibil si in varianta de 8, 12 sau 32 culori.

Specificatii: fabricate din culturi de soia crescute in mod regenerabil in SUA. Colorate cu pulberi minerale. Respecta standardul ASTM D 4236. Sunt recomandate si copiilor cu alergie la gluten.

Dimensiuni produs: 20 culori in saculet textil, fiecare cerata Crayon Rocks are aproximativ 3cm lungime.

AVERTISMENT: Pericol de inghitire! Produsul contine piese mici si nu este recomandat copiilor sub 3 ani! 

IMNZ-20R

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: