Te asteptam sa vezi cu ochii tai jucariile noastre magice si sa iti alegi ce-ti place :)

Pentru ca stim cat de dificil ii este Mosului sa le faca pe toate avem program special de Sarbatori - ne suni la 0756 100 452, ne spui cand vrei sa ne vizitezi, iar noi ne facem luntre si punte sa deschidem showroom-ul pentru tine chiar si la acele ore sau in acele zile mai putin obisnuite. 

Adresa noastra este str. Carol Davila nr.11 - te rugam sa ne suni pentru a ne anunta vizita ta. 

Despre noi

OAKADU.ro este despre copii, parinti, jocuri si jucarii. El se adreseaza tuturor celor care isi doresc sa creasca in jurul si impreuna cu un copil, implicandu-se in intelegerea si dezvoltarea lui sanatoasa. 

Pentru aceasta oferim alternative de calitate si provocam la o regandire constienta, asumata, asupra modurilor traditionale de educare. Credem ca viata alaturi de un copil este mai degraba o calatorie decat un scop in sine - o calatorie a cunoasterii de sine alaturi de un altul.

Te invitam sa fii alaturi de noi in aceasta calatorie si sa iti imaginezi toate acele clipe in care, alaturi de copil, te vei juca... uitand ca tu esti mare si el mai mic. Ca tu nu ai timp si el are prea mult chef de joaca sau de vorba. Ca tu le stii pe toate si el nimic. Ca tu le poti pe toate si el este atat de neindemanatic...

Iti vei aminti ca in universul copiilor se intra cu grija si sfiala, se ramane cu bucurie si imaginatie si se pleaca cu sufletul plin de speranta!