Marea Piramida Curcubeu

Piramida Grimms in nuantele curcubeului, dimensiune mare

794,99 RON
cu TVA
Cantitate
Ultimele produse in stoc

Set creativ cu 100 de piese de diverse marimi si culori. Poate fi folosit atat pentru jocuri de constructie cat si ca instrument educativ pentru deprinderea culorilor, marimilor, a operatiilor aritmetice de baza.

Imaginatia creatoare este invitata sa se foloseasca de multitudinea de marimi si culori dand nastere celor mai diverse aranjamente: palate si castele magice, labirinte gigant, orase colorate, turnuri medievale si peisaje variate... Indemanarea sporeste cu fiecare noua constructie, iar ideile de joc vin continuu prin asociere cu alte jocuri si jucarii disponibile prin casa.

Toate acestea captiveaza atentia si ajuta copilul sa experimenteze notiuni importante precum echilibrul, cele trei dimensiuni ale spatiului, asocierea marimilor, ordinea culorilor curcubeului, exersand totodata capacitatea de concentrare si rabdarea necesare pentru a inventa noi si noi constructii si jocuri asociate.

Setul Piramida este ideal pentru copii si parinti creand momente vesele pentru intreaga familie! Fascinati de imbinarea de marimi si culori vor inventa constructii si jocuri diverse, iar colegii si prietenii pot fi si ei provocati sa participe la acest iures creativ, facand loc pentru colaborare si negociere.

Pentru o mai larga paleta de optiuni, piese sale pot fi combinate cu cele ale altor Seturi creative de construit, Masinute sau Spiridusi si casutele lor.

Dimensiuni: rama 44.5cm, grosimea unei piese 4cm, inaltimea unei piese intre 4-20cm.

Produsul este disponibil si in varianta cu piese de 2cm - vezi produs 42080 Piramida Curcubeu.

Recomandare de varsta: 4ani+, copii peste 4 ani

Denumire originala: GRIMM'S SPIEL UND HOLZ DESIGN LARGE STEPPED PYRAMID

42090

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: