Puzzle creativ Square Indian

Puzzle creativ din lemn masiv, marca Grimm's Spiel und Holz Design

249,00 RON
cu TVA
Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc


Cele 36 de piese ale setului sunt o invitatie deschisa pentru creativitate si bucurie. Pe langa reproducerea imaginilor propuse de producator, jucatorul este indemnat sa-si creeze propriile imagini. Acestea iau nastere una din alta intr-un joc inepuizabil al fanteziei creatoare, lasand loc bucuriei de a imbina si combina forme si culori din proprie initiativa. Respira adanc si adanceste-te in curgerea formelor si a culorilor, dand frau liber imaginatiei - vei fi uimit de rezultat!
Setul reprezinta o ocazie excelenta de a educa atentia si concentrarea, angrenandu-le intr-o continua miscare in spatiu a formelor. Totodata, culorile atent selectionate stimuleaza dezvoltarea simtului estetic, punand accent pe imbinarea armonioasa a nuantelor.
Datorita multiplelor sale avantaje in dezvoltarea creativitatii, organizarii spatiale si a simtului estetic, acest joc tip caleidoscop este recomandat atat pentru gradinite, clase pregatitoare si scoli, dar si pentru ateliere de dezvoltare personala si creativitate pentru adulti.
Produsul este disponibil si in varianta de puzzle magnetic Square indian cod 90100
Materiale folosite: lemn de tei, culori si uleiuri non toxice pe baza de apa.
Dimensiuni: lungime 24cm, grosimea unei singure piese 4cm

Recomandare de varsta: 3ani+, copii 3ani+

Producator: Grimm's Spiel und Holz Design

43120