• Pret redus

Joc de construit si numarat

Joc de construit si numarat marca Grimms, dimensiune medie

269,99 RON
229,49 RON Salveaza 15%
cu TVA
Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc


 

Plata securizata cu cardul prin euplatesc.ro

 

Livrare in 24-48h

 

Retur in 14 zile calendaristice

Set creativ cu 100 de piese de diverse marimi si culori. Poate fi folosit atat pentru jocuri de constructie cat si ca instrument educativ pentru deprinderea culorilor, marimilor, a operatiilor aritmetice de baza.

In functie de varsta copilului, setul poate fi folosit pentru jocuri creative de constructii (incepand de la 3 ani) sau pentru exemplificarea notiunilor matematice (incepand de la 4 ani). Cele 100 de piese sunt organizate in serii de dimensiuni crescatoare, fiecare serie avand asociata o culoare unica ce favorizeaza memoria vizuala. Copilul este invitat sa descopere intr-un mod experimental, direct, multitudinea de relatii posibile intre dimensiunile pieselor, facilitand astfel intelegerea notiunilor matematice abstracte (adunari, scaderi, impartiri, inmultiri, fractii, multimi etc.)

Setul poate fi folosit si pentru jocurile de constructie, invitand imaginatia copilului sa dea nastere celor mai diverse forme: palate si castele magice, labirinturi gigant, orase colorate, turnuri medievale si peisaje variate... Prin joc isi va exersa atentia, isi va forma rabdarea si isi va spori indemanarea. Totodata, prin joc ii pot deveni familiare notiuni importante precum marimi, proportii, echilibrul sau dimensiunile spatiului. Culorile pieselor reprezinta un important stimulent vizual ce favorizeaza o atentie suplimentara catre estetica structurilor realizate.

Setul este util pentru copii si parinti deopotriva, reunindu-i in jurul unor momente vesele pentru intreaga familie! Fascinati de imbinarea de marimi si culori vor inventa constructii si jocuri diverse, iar colegii si prietenii pot fi si ei provocati sa participe la acest iures creativ, facand loc pentru colaborare si negociere. Pentru o mai larga paleta de optiuni, piese sale pot fi combinate cu cele ale altor Seturi creative de construit, cu Animale si vehicule sau Papusi, spiridusi si casutele lor.

Datorita valorii sale educative, setul este recomandat si pentru gradinite, clase pregatitoare si scoli, recomandandu-se asocierea sa cu alte seturi educative Grimm's (ex. Set de Numere no.60340/60310, Figurine pentru numarat si povestit no.03070, 5 Prieteni Matematicieni no.10582)

Dimensiuni: rama 22,5cm, grosimea unei piese 2cm, inaltimea unei piese intre 1- 10cm.

Produsul este disponibil si in varianta cu piese de 4cm - vezi produs 42300 Marele joc pentru construit si numarat.

Recomandare de varsta: 4ani+, copii peste 4 ani

Producator: Grimm's Spiel und Holz Design

42100

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: