Piramida curcubeu

Piramida Grimms in nuantele curcubeului, dimensiune medie

285,99 RON
cu TVA
Cantitate

 

Plata securizata cu cardul prin euplatesc.ro

 

Livrare in 24-48h

 

Retur in 14 zile calendaristice

Set creativ cu 100 de piese de diverse marimi si culori. Poate fi folosit atat pentru jocuri de constructie cat si ca instrument educativ pentru deprinderea culorilor, marimilor, a operatiilor aritmetice de baza.

Imaginatia creatoare este invitata sa se foloseasca de multitudinea de marimi si culori dand nastere celor mai diverse aranjamente: palate si castele magice, labirinte gigant, orase colorate, turnuri medievale si peisaje variate... Indemanarea sporeste cu fiecare noua constructie, iar ideile de joc vin continuu prin asociere cu alte jocuri si jucarii disponibile prin casa.

Toate acestea captiveaza atentia si ajuta copilul sa experimenteze notiuni importante precum echilibrul, cele trei dimensiuni ale spatiului, asocierea marimilor, ordinea culorilor curcubeului, exersand totodata capacitatea de concentrare si rabdarea necesare pentru a inventa noi si noi constructii si jocuri asociate.

Setul Piramida este ideal pentru copii si parinti creand momente vesele pentru intreaga familie! Fascinati de imbinarea de marimi si culori vor inventa constructii si jocuri diverse, iar colegii si prietenii pot fi si ei provocati sa participe la acest iures creativ, facand loc pentru colaborare si negociere.

Pentru o mai larga paleta de optiuni, piese sale pot fi combinate cu cele ale altor Seturi creative de construit, cu Animale si vehicule sau Papusi, spiridusi si casutele lor.

Dimensiuni: rama 22.5cm, grosimea unei piese 2cm, inaltimea unei piese intre 2-10cm.

Produsul este disponibil si in varianta cu piese de 4cm - vezi produs 42090 Jocul marii piramide.

Recomandare de varsta: 4ani+, copii peste 4 ani

Producator: Grimm's Spiel und Holz Design

42080

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: