Saculet cu 15 cuburi Waldorf cu forme neregulate, Grimms Spiel und Holz Design

Cuburi de construit cu forme non-geometrice pentru constructii si asocieri libere de forma si culoare

163,99 RON
cu TVA
Cantitate

 

Plata securizata cu cardul prin euplatesc.ro

 

Livrare in 24-48h

 

Retur in 14 zile calendaristice

Cand ai construit ultima data cu forme neregulate? Ai simtit cat de mare este diferenta intre constructia cu forme naturale, neregulate si cea cu forme geometrice predefinite? Ai vazut de cata indemanare si atentie este nevoie pentru a pune in echilibru piesele neregulate? Si ai vazut cat de multe constructii, decoruri, asocieri se pot face cu ele?

Aceste blocuri Waldorf sunt inspirate din formele neregulate, cursive ale naturii aducand in atentia copiilor suprafete si texturi provocatoare. Simplitatea lor este totodata si cel mai mare atuu, intrucat nu limiteaza jocul la un simplu exercitiu de constructie ci stimuleaza imaginatia copilului sa se implice activ in jocuri creativ-imaginative. Fie ca le combina cu alte elemente naturale adunate de prin calatoriile in parcuri sau paduri, fie ca le asociaza cu elemente clasice de construit sau cu texturi diverse (ex.cu Playsilk-uri colorate Sarah's Silks pentru a imagina o mare pe care plutesc barcute) formele neregulate ale acestor blocuri Waldorf se pot integra intr-o mare diversitate de decoruri, fiind astfel o jucarie versatila pe care copilul o va folosi tot mereu in jocurile sale.

Totodata aceste blocuri Waldorf sunt si o provocare pentru indemanarea oricarui constructor. Datorita texturii naturale a lemnului, suprafata blocurilor are o aderenta specifica ce permite chiar si celor mai mici constructori sa-si construiasca primele turnuri. Spre deosebire de formele geometrice de construit, acestea favorizeaza un simt mai fin al echilibrului, stimuland copilul sa acorde o mai mare atentie in constructii complexe.

Produsul este disponibil si in varianta natur (vezi produsul 10020 Set Waldorf de constructie cu 15 forme neregulate, natur)

Recomandare de varsta: copii peste 1an.

Dimensiuni: 15 blocuri in plasa din material textil. Dimensiunea unui bloc: 6-8cm.

Materiale folosite: lemn de tei, vopseluri non-toxice pe baza de apa, uleiuri non-toxice pe baza de plante.

Un produs autentic Grimm's Spiel und Holz Design

10010

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: