Set de construit Frobel v2

Set de construit inspirat din conceptele pedagogului german Friedrich W.A. Frobel 

518,99 RON
cu TVA
Cantitate
Ultimele produse in stoc

 

Plata securizata cu cardul prin euplatesc.ro

 

Livrare in 24-48h

 

Retur in 14 zile calendaristice

Formele si culorile acestui set de construit sunt inspirate din conceptele pedagogului german Friedrich W.A. Frobel (1782-1852). Preocupat de educatia timpurie si dezvoltarea copilului Frobel a dezvoltat, printre altele, conceptul de gradinita ("kindergarten"), lucrarile sale fiind un izvor de inspiratie pentru Maria Montessori (fondatorul pedagogiei Montessori) sau Rudolf Steiner (fondatorul pedagogiei Waldorf).

Curiozitatea varstei mici este baza pe care cladeste Setul Froebel - piesele sale au forme simple, care pot fi combinate in moduri diverse, oferind ocazia atat pentru explicatii abstracte (marimi, greutati, volume, ordine, dimensiuni etc.) dar mai ales pentru o experienta directa cu aceste concepte la varste la care copilul nu este inca pregatit sa le asimileze decat intr-o forma artistica, in continua transformare.

Setul favorizeaza atentia, stimuleaza indemanarea si incurajeaza trecerea libera de la o forma la alta - toate acestea sunt precursori pentru gandirea logica si spatiala.

Cei mai mici vor fi incantati de dimensiunile generoase ale celor 46 de piese ale Setului, potrive pentru manutele lor nu foarte indemanatice - vor adora sa le stivuiasca, sa le ordoneze dupa forma si culoare, sau sa invete sa construiasca - in timp ce copii mai mari se vor bucura sa poata imagina si realiza o multitudine de constructii ingenioase: casute pentru papusi, garaje pentru masini, castele pentru pitici etc. 

Pentru un joc mai divers sau jocuri de rol va recomandam asocierea cu alte jocuri din categoria Constructii si imaginatie sau cu Papusi, spiridusi si casutele lor.

Datorita valentelor educationale si dimensiunilor mari ale pieselor, produsul este recomandat si pentru gradinite, scoli, locuri de joaca etc.

Recomandare de siguranta: copii 1an+

Materiale folosite: lemn de tei, uleiuri si vopseluri non-toxice

Dimensiuni produs: 46 de piese in rama din lemn; fiecare piesa are 4cm grosime si lungimi intre 4-16cm; rama are 44.5cm

Un produs autentic Grimm's Spiel und Holz Design

10201