GREEN, placa de echilibru si balans

Placa de echilibru si balans cu protectie de pluta

499,00 RON
cu TVA
Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc


Balance Board este o placa de echilibru si balans - un produs intuitiv dedicat jocului si activitatilor sportive pentru copii activi si plini de energie, dar si un instrument de fitness dedicat adultilor care inca mai au curajul de a-si aduce aminte de bucuria miscarii.

Inspirata din tipologia de activitati cu final liber (open-ended) specific pedagogiei Waldorf, Balance Board este folosita in special pentru activitati motorii (coordonare, echilibru, flexibilitate, musculatura etc.) dar si pentru o gama larga de activitati conexe (ex.placa poate fi folosita ca si pod pentru jocuri cu masini, ca si balansoar pentru rasfoitul cartilor sau pentru cazemata in razboaiele cu avioane de hartie etc.). 

Datorita designului suplu si sportiv, Balance Board poate sustine fara probleme o greutate de pana la 120kg, permitand diverse tipuri de miscari: balans, rotire, sarituri etc.  

Intretinerea placii Balance Board se face prin stergere cu o carpa usor umeda. In timp, placa se poate zgaria daca este folosita pe suprafete dure sau in exterior. Aceste zgarieturi nu impiedica folosirea placii si nu altereaza experienta cu Balance Board.

Ca orice produs destinat miscarii si sportului, placa de echilibru Balance Board poate produce raniri accidentale si necesita o serie de precautii pentru o utilizare corecta si in deplina siguranta:

- Balance Board este gandita ca un produs indoor (de interior). Ea poate fi folosita si pentru activitati outdoor, acestea ducand la o deteriorare ceva mai mare a suprafetei placii.

- copiii pot folosi Balance Board doar sub supravegherea unui adult si doar dupa ce s-au familiarizat cu mobilitatea ei si au experimentat ce pot si ce nu pot face cu placa;

- folositi intotdeauna placa cu picioarele goale. In acest fel aveti o aderenta sporita si un control mai bun asupra placii. Daca totusi doriti sa o folositi in timp ce purtati incaltaminte, nu uitati ca aceasta poate aluneca usor si va puteti rani;

- folositi placa doar in spatii suficient de largi (min 2m diametru) astfel incat sa aveti spatiu de manevra si sa nu existe pericolul de a va lovi de alte obiecte sau oameni;

- fiti extrem de atent la degete - ori de cate ori puneti degetele in afara placii sau pe marginile ei va supuneti unui risc serios de ranire.

Balance Board este disponibila in 2 modele de baza: 1 - model sportiv, 2 - model cu benzi de pluta, si in 3 variante de finisaj: lemn natur lacuit (extrem de rezistenta la murdarie, recomandata si pentru activitati outdoor), lemn culoare verde si lemn culoare rosu-portocaliu.

ATENTIE: Balance Board este mai degraba un obiect dedicat sportului decat o jucarie! Folosirea sa inadecvata poate cauza raniri grave! In cazul in care va aflati sub supraveghere medicala pentru diverse afectiuni ce au legatura cu echilibrul, se recomanda ca Balance Board sa fie folosita doar dupa consultare cu medicul.

211860_G