12 prieteni spiridusi

12 piticuti din lemn, colorati in 12 culori diferite - jucarie de inspiratie Waldorf

137,82 lei

10581

Cantitate:     


12 piticuti colorati si plini de voiosie asteapta sa li se faca loc in jocurile copilului!

Nu se tem de a fi desenati cu culori sau creta - sunt din lemn si pot fi cu usurinta curatati cu o carpa moale si umeda - sau de a purta hainute delicate din material textil sau complicate creatii vestimentare din hartie! Le place sa fie fie aranjati, ciocaniti, trantiti, numarati, plimbati...si chiar imprumutati prietenilor! Iar atunci cand iau parte la jocuri creative si nastrusnice sunt de-a dreptul incantati: azi sunt soferi neinfricati, maine fermieri priceputi, poimaine pitici cu barbi stufoase in cautarea comorilor din pestera...

Iar povestea spune ca fiecare piticut vine, pe-o raza de curcubeu, tocmai dintr-o luna...a anului! Nu are nas, gura sau urechi - toate acestea sunt detalii pe care copilul este incurajat sa si le imagineze el singur, in functie de preferintele si nevoile sale afective (aceasta caracteristica venita din pedagogia Waldorf le confera si o inalta valoare terapeutica, putand fi folositi si in munca terapeutica cu copii sau adulti).

Inspirati din pedagogia Waldorf, cei 12 prieteni spiridusi sunt special creati fara detalii ale fetei - ei pot astfel imprumuta diverse expresii faciale, facilitand exprimarea emotiilor de catre copil.

Pentru un joc mai bogat se recomanda asocierea produsului cu alte jucarii din categoriile Jucarii pentru stivuit (recomandarea noastra: 10860 Casuta Waldorf) sau Papusi, spiridusi si casutele lor.

Dimensiuni: 12 figurine din lemn (fiecare avand 6cm inaltime, 3cm diametru) in rama din lemn (lungime 15.5cm)

  • Diametru 3cm
  • Inaltime 6cm
  • Lungime 15.5cm

Produse similare

x
pname

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi.

« Continua cumparaturile Finalizare »
x
Eroare

Avem o problema

« Continua cumparaturile