Casuta Soarelui

Casuta fantezie inspirata din pedagogia Waldorf, cu 3 elemente din lemn colorat in nuante de galben-portocaliu

46,22 lei

07317

Cantitate:     


In imaginatia copiilor este loc pentru povesti cu zane, cu pitici, cu stelute si unicorni, cu castele fermecate si casute fantastice! Povestile inspira si starnesc fantezia, imbogatind astfel sufletul copilului si furnizandu-i noi si noi idei de joc. Asa descopera copilul lumea, asa ajunge lumea la copil...

Casuta Coral este rodul unei astfel de povesti. Inspirata din principiile pedagogiei Waldorf, Casuta Soarelui vine cu forme delicate, non-geometrice, si culori calde, pastelate, inspirand copilul sa-I faca loc in nenumarate jocuri. Isi va exersa astfel simturile, indemanarea, dar mai ales imaginatia si simtul estetic, deprinzand rabdarea si atentia necesare in a descoperi si redescoperi, mereu si mereu, noi intrebuintari ale jucariei sale.

Ca toate jucariile Grimm’s Spiel und Holz Design si Casuta Soarelui este o jucarie care creste odata cu copilul - poate fi folosita de-a lungul mai multor varste si intr-o multitudine de jocuri de tip open-end.

La varste mici piesele Casutei Soarelui pot fi folosite ptr jocuri de stivuire ce ajuta la dezvoltarea motricitatii fine, pentru deprinderea culorilor sau pentru familiarizarea cu primele puzzle-uri. Totodata, aspectele senzoriale ale Casutei Soarelui (textura, culoare, sunet, forma etc.) sunt un atuu discret, deseori nebagat in seama de adulti, dar cu atat mai important pentru varsta mica. Cele trei piese ofera o bogata experienta senzoriala, specifica materialelor natural: ele pot fi gustate, aruncate, pipaite, ciocanite, ascultate, favorizand astfel cunoasterea nemijlocita a caracteristicilor sale senzoriale.

Odata cu trecerea spre o noua etapa de varsta jucaria isi descopera utilitatea in diverse jocuri de constructie, ca forma non-geometrica, organica, ce provoaca imaginatia si indemanarea celui mic pentru a fi integrata in jocuri complexe. Se pot crea castele, poduri, case etc. alaturi de alte seturi de construit, profitand totodata de ocazie pentru a include masinute, papusi sau spiridusi pentru un joc mai bogat si cu mult dialog. Ca si sugestie noi va propunem asocierea cu magicele cuburi din Seturile clasice de construit  sau cu 12 prieteni spiridusi,

Pe masura ce indemanarea si vocabularul cresc, copilul va fi din ce in ce mai mult interest de jocuri complexe de rol in care numarul si dinamica personajelor cresc semnificativ. Casuta Soarelui va fi acum vazuta ca o casuta fermecata, desprinsa din basmele auzite in prag de seara, la care imaginatia sa bogata se va conecta firesc. In acesta etapa de varsta asocierea Casutei Soarelui cu Play Silk-uri din matase naturala ofera o larga paleta de exprimare, stimuland fantezia creatoare, libera, ce se poate exprima si dincolo de simpla reproducere a unor decoruri din desene animate, filme pentru copii etc.

Iar la vremea cand copilaria va fi doar o amintire, Casuta Soarelui isi va gasi firesc locul in camera copilului, de data aceasta ca piesa de decor.

Iar daca aveti de daruit un cadou pentru copii, va recomandam fara ezitare una din minunatele casute Waldorf: Casuta Luna, Casuta Cepei, Casuta Brutarului, Casuta Coral, Casuta Apelor etc. Sunt un cadou memorabil, o jucarie altfel, o ocazie de a patrunde in lumea jocurilor open-end...

Recomandare de varsta: jucarie pentru copii 0+, bebelusi 0+, copii de toate varstele

Materiale folosite: lemn de tei pictat manual, uleiuri si vopselui non-toxice pe baza de apa.
Dimensiuni: 21x17cm

Producator: Grimm's Spiel und Holz Design

Produse similare

x
pname

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi.

« Continua cumparaturile Finalizare »
x
Eroare

Avem o problema

« Continua cumparaturile