Set Waldorf cu 8 casute fantezie

Set Grimm's Spiel und Holz Design cu 8 casute fantezie: casuta gnomului, turnul frunzelor, turnul stropilor de roua, casuta spiridusilor, casuta apelor, casuta soarelui, turnul rozelor si casuta de pitici.

305,88 lei


Anunță-mă când este disponibil

Disponibilitate: Acest produs nu mai este în stoc

07300


8 casute fantezie inspirate din pedagogia Waldorf. Promoveaza jocuri open-end, in care accentul se pune pe imaginatia libera a jucatorilor iar jucariile reprezinta doar un punct de pornire.

Fiecare casuta propune o tema individuala de joc - Casuta gnomului, Turnul frunzelor, Turnul stropilor de roua, Casuta spiridusilor, Casuta apelor, Casuta soarelui, Turnul rozelor si Casuta de pitici. Fie ca le utilizeaza separat, fie ca le gaseste loc impreuna intr-o singura poveste, copilul va gasi oricand in ele un punct de plecare pentru nesfarsite jocuri de imaginatie. Isi va descoperi simturile, isi va exersa indemanarea, isi va forma simtul estetic, deprinzand totodata rabdarea si atentia necesare in a descoperi si redescoperi, mereu si mereu, noi povesti si roluri pentru casutele sale.
 
Ca toate jucariile Grimm’s Spiel und Holz Design Setul cu 8 casute fantezie este o jucarie care creste odata cu copilul - poate fi folosit de-a lungul mai multor varste si intr-o multitudine de jocuri de tip open-end.

La varste mici piesele casutelor pot fi folosite ptr jocuri de stivuire ce ajuta la dezvoltarea motricitatii fine, pentru deprinderea culorilor sau pentru familiarizarea cu primele puzzle-uri. Totodata, aspectele senzoriale ale jucariilor Grimm's (textura, culoare, sunet, forma etc.) sunt un atuu discret, deseori nebagat in seama de adulti, dar cu atat mai important pentru varsta mica. Piesele ofera o bogata experienta senzoriala, specifica materialelor natural: ele pot fi gustate, aruncate, pipaite, ciocanite, ascultate, favorizand astfel cunoasterea nemijlocita a caracteristicilor sale senzoriale.

Odata cu trecerea spre o noua etapa de varsta jucaria isi descopera utilitatea in diverse jocuri de constructie, ca forma non-geometrica, organica, ce provoaca imaginatia si indemanarea celui mic pentru a fi integrata in jocuri complexe. Se pot crea castele, poduri, case etc. alaturi de alte seturi de construit, profitand totodata de ocazie pentru a include masinute, papusi sau spiridusi pentru un joc mai bogat si cu mult dialog. Ca si sugestie noi va propunem asocierea cu magicele cuburi din Seturile clasice de construit  sau cu 12 prieteni spiridusi,

Pe masura ce indemanarea si vocabularul cresc, copilul va fi din ce in ce mai mult interest de jocuri complexe de rol in care numarul si dinamica personajelor cresc semnificativ. Casutele pot fi acum vazute ca si casute fermecate, desprinse din basmele auzite in prag de seara, la care imaginatia sa bogata se va conecta firesc. In acesta etapa de varsta asocierea cu Play Silk-uri din matase naturala ofera o larga paleta de exprimare, stimuland fantezia creatoare, libera, ce se poate exprima si dincolo de simpla reproducere a unor decoruri din desene animate, filme pentru copii etc.

Iar la vremea cand copilaria va fi doar o amintire, casutele fantezie Grimm's isi vor gasi firesc locul in camera copilului, de data aceasta ca piese de decor.

Recomandare de varsta: jucarie pentru copii 1an+, copii de toate vaste

Materiale folosite: lemn de tei pictat manual, uleiuri si vopselui non-toxice pe baza de apa.
Dimensiuni: inaltime 10-20cm, 8 casute diferite

Produse similare

x
pname

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi.

« Continua cumparaturile Finalizare »
x
Eroare

Avem o problema

« Continua cumparaturile