Casuta Waldorf, albastru-gri

Casuta fantezie Grimm's Spiel und Holz Design, inspirata din pedagogia Waldorf


148,74 lei

10911

Cantitate:     


7 piese delicios colorate si mestesugit imbinate, pe scurt o jucarie Waldorf plina de farmec si personalitate!

Aceasta casuta este o jucarie versatila ce se adreseaza mai multor etape de varsta. Cei foarte mici o vor gasi utila pentru activitati de stivuit una peste alta sau aranjat una in alta, deprinzand astfel un simt al formelor si masurilor. Modul ingenios in care piesele capata o noua dimensiune atunci cand intra si ies una din alta reprezinta un punct de atractie si totodata o ocazie de a-i familiariza pe cei mici cu acest tip de aranjament.

Totodata, Casuta Waldorf este o casuta fantezie ce stimuleaza imaginatia copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 9 ani. Creativitatea specifica acestei varste poate construi in jurul ei diverse scenete inspirate din basmele citite acasa sau la scoala, stimuland astfel un joc bogat, artistic, ce imbina constructia de decoruri folosind diverse materiale, texturi si forme, cu dezvoltarea de roluri pentru personaje reale sau imaginare.

Formele curgatoare, non-geometrice, se adapteaza usor ideilor jucatorilor, putand fi folosite in diverse ipostaze: casute pentru zane, pitici si spiridusi, pesteri terestre sau subacvatice, elemente de constructie neconventionale etc.

Dimensiuni: 7 piese de diverse culori, 20cm lungime

  • Lungime 20cm

Produse similare

x
pname

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi.

« Continua cumparaturile Finalizare »
x
Eroare

Avem o problema

« Continua cumparaturile