Jucarie Waldorf - Elementul APA

Jucarie Waldorf din 6 piese din lemn ce imita valurile marii - este recomandata atat pentru bebelusi, cat si pentru copii mai mari.

110,00 lei

10720

Cantitate:     


Ingeniozitatea reprezentarii, caracteristica jucariilor Wladorf, face ca aceasta jucarie sa reprezinte o alegere foarte buna atat pentru bebelusii aflati la inceput de drum in aventura descoperirii lumii, cat si pentru copii mai maricei care jongleaza deja cu notiuni mai complexe si au nevoie de jocuri mai bogate.

Fie singura, fie alaturi de suratele Foc (produs no.10730), Pamant (produs no.10740) si Aer (produs no.10700), aceasta jucarie Waldorf poate fi folosita intr-o multitudine de jocuri pe masura ce copilul creste iar nevoile sale se extind: cei mici se vor amuza stivuind, ordonand sau sortand piesele dupa culoare, forma sau marime, in timp ce copii mai maricei vor folosi piesele alaturi de Seturile de construit  sau ca element de decor pentru jocurile de role-play.

Elementul este disponibil si in varianta de Puzzle din lemn Waldorf reprezentand cele 4 elemente: apa, foc, aer, pamant (vezi jucaria Waldorf Jocul celor patru elemente no.10216 sau Jocul celor patru elemente mare no.10217).

Dimeniuni: lungime 22cm

  • Lungime 22cm

Produse similare

x
pname

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi.

« Continua cumparaturile Finalizare »
x
Eroare

Avem o problema

« Continua cumparaturile