Turn colorat pastel, 11 piese

Turn pentru stivuit din 11 piese de lemn colorate in culori pastelate

109,24 lei

11001

Cantitate:     


10 discuri colorate in culori pastelate si o tija pe masura alcatuiesc un stimul excelent pentru copilul dornic sa sorteze, stivuiasca si aranjeze pentru a-si exersa abilitatile motrice si coordonarea mana-ochi! Nu doar forma placuta, dar si dimensiunile generoase faciliteaza prinderea si manevrarea de catre copii mici, iar textura usor rugoasa si culorile vii stimuleaza experientele senzoriale, adaugand o dimensiune noua jocului.

Pe masura ce copilul creste, discurile colorate pot fi usor folosite ca elemente de cosntructie, putand fi integrate alaturi de Seturile de construit (ex. impreuna cu setul 43111 Cuburi mozaic, pastel) sau impreuna cu Papusi, spiridusi si casutele lor (ex. 10578 12 prieteni spiridusi, pastel), transformandu-se astfel intr-o jucarie fara varsta!

Materiale folosite: lemn de tei, uleiuri non toxice pe baza de plante, vopseluri non toxice pe baza de plante.

Dimensiuni produs: inaltime 21cm

Un produs autentic Grimm's Spiel und Holz Design

AVERTISMENT: Datorita tijei din lemn produsul prezinta pericol de ranire. Nu lasati copilul sa foloseasca produsul decat sub atenta supraveghere a unui adult. Folositi intotdeauna capacul de protectie atunci cand jucaria nu este folosita.

Produse similare

x
pname

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi.

« Continua cumparaturile Finalizare »
x
Eroare

Avem o problema

« Continua cumparaturile