Set Micul Curcubeu, 6 piese

Jucarie Waldorf creativa din 6 piese de lemn avand forma si culorile curcubeului, un simbol al elementului AER.


 


50,00 lei


Anunță-mă când este disponibil

Disponibilitate: Acest produs nu mai este în stoc

10760


Micul curcubeu este o ingenioasa jucarie open-end formata din 6 piese din lemn de tei, avand forma si culorile curcubeului. Simplitatea si creativitatea sunt atribute de baza ale acestor jucarii, facand din acestea  un educator al imaginatiei si vointei oricarui copil. Formele simple, naturale, alaturi de culorile placute, toate stimuleaza imaginatia si vointa copilului si ii ofera nenumarate posibilitati de a se implica activ in joc. Fie ca le dezasambleaza si asambleaza pe rand, fie ca le aranjeaza una peste alta sau le combina cu panze colorate sau alte piese de constructie pentru a crea un mic decor de poveste, copii se vor bucura de farmecul aparte al acestei jucarii in timp ce parintii vor descoperi ca uneori mai putin lasa loc pentru mai multa creativitate.

Recomandare de varsta: copii 3ani+  (pentru copii mai mici si bebelusi va rugam sa alegeti varianta Curcubeu cu 6 piese)

Materiale folosite: lemn de tei, culori pe baza de apa, nontoxice

Dimensiunile produsului: 6 piese in culori curcubeu, lungime 10.5cm

AVERTSIMENT: produsul poate prezenta inele de crestere sau noduri, pete de culoare sau zone rugoase. Acestea nu sunt defecte - ele reprezinta semne distinctive ce garanteaza originalitatea produsului. Totodata, ele confera unicitate fiecarui produs, spunand povestea copacului din care a fost facut curcubeul dumneavoastra!

AVERTSIMENT: produsul prezinta piese mici care pot fi cu usurinta inghitite de un copil! Se recomanda folosirea produsului sub stricta supraveghere a uni adult!Produse similare

x
pname

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi.

« Continua cumparaturile Finalizare »
x
Eroare

Avem o problema

« Continua cumparaturile