Turn curcubeu, 14 piese

Jucarie creativa pentru sortat si stivuit, reprezentand doua curcubee puse una peste alta pe o tija din lemn

217,65 lei

11200

Cantitate:     


Cele 2 curcubee montate pe o tija cu suport permit copilului sa sorteze, stivuiasca si asambleze cele 14 piese pentru a crea forme intersante si pline de culoare!

Copilul mai mic le poate sorta invatand astfel despre culori,  marimi si forme, sau se poate bucura pur si simplu de culorile lor calde si texturile naturale stivuindu-le in combinatii diverse.Capacelul din varful tijei are rolul de a proteja copilul de accidentari, fiind recomandata montarea sa pe jucarie ori de cate ori aceasta nu este folosita.

Iar cand notiunile de baza a fost invatate iar cel mic simte nevoia de ceva mai provocator, cele doua curcubee se pot scoate de pe tija lor si folosi ca si element de constructie. Copilul va explora astfel echilibrul provocator al constructiilor din lemn si isi va exersa imaginatia dand nastere celor mai inventive constructii: tunele pentru masini sau barcute,  leagane pentru spiridusi sau papusi, casute pentru animalute...

Iar la varsta jocurilor de rol cele 14 piese ale curcubeelor devin un decor de nepretuit pentru jocurile cu papusi, masini etc. De asemenea, o fantezie bogata poate imagina diverse sculpturi abstracte ce isi gasesc usor locul ca element decorativ intr-o camera.

Pentru un joc mai bogat se recomanda asocierea si cu alte Seturi creative de construit, cu Animale si vehicule sau Papusi, spiridusi si casutele lor.

Dimensiuni: inaltime 25cm.

  • Inaltime 25cm

Produse similare

x
pname

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi.

« Continua cumparaturile Finalizare »
x
Eroare

Avem o problema

« Continua cumparaturile