Set Curcubeu, 6 piese

Jucarie Waldorf creativa din 6 piese de lemn avand forma si culorile curcubeului, un simbol al elementului AER.


 


91,67 lei

10700

Cantitate:     


O ingenioasa jucarie Waldorf formata din 6 piese din lemn de tei, avand forma si culorile curcubeului!

Simplitatea si creativitatea sunt atribute de baza ale jucariilor Waldorf, facand din acestea  un insotior de nadejde atat pentru bebelusi cat si pentru copii mai mari. Formele simple, naturale, alaturi de culorile placute, toate stimuleaza imaginatia si vointa copilului si ii ofera nenumarate posibilitati de a se implica activ in joc. Fie ca le dezasambleaza si gusta pe rand, fie ca le aranjeaza una peste alta sau le combina cu panze colorate sau alte piese din lemn pentru a crea un mic decor de poveste, copii de toate varstele se vor bucura de farmecul aparte al acestei jucarii in timp ce parintii vor descoperi ca uneori mai putin lasa loc pentru mai multa creativitate!

Pentru a raspunde nevoilor de joc ale copiilor mai mari se recomanda asocierea acestei jucarii Waldorf cu alte elemente din categoria Seturi pentru construit, cu Animale din lemn si Vehicule din lemn sau Papusi, spiridusi si casutele lor, dand astfel nastere unor decoruri bogate si atractive in care copilul sa-si poata revarsa imaginatia si creativitatea.

Disponibil si in nuante delicate de pastel (vezi produsul no.10701)

Pentru idei de joc alaturi de Curcubeul Grimms cu 6 piese va invitam sa vizionati videoclipul de mai jos:

Recomandare de varsta: bebelusi 0+, copii 0+

Materiale folosite: lemn de tei, culori pe baza de apa, nontoxice

Dimensiunile produsului: 6 piese in culori curcubeu, lungime 17cm

AVERTSIMENT: produsul poate prezenta inele de crestere sau noduri, pete de culoare sau zone rugoase. Acestea nu sunt defecte - ele reprezinta semne distinctive ce garanteaza originalitatea produsului. Totodata, ele confera unicitate fiecarui produs, spunand povestea copacului din care a fost facut curcubeul dumneavoastra!

  • Lungime 17cm

Produse similare

x
pname

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi.

« Continua cumparaturile Finalizare »
x
Eroare

Avem o problema

« Continua cumparaturile