Provocarea cuburilor

Joc creativ Grimm's Spiel und Holz Design cu 18 cuburi surprinzatoare, ce pot fi "taiate" si recombinate

124,37 lei

10184

Cantitate:     


Dincolo de culori, texturi si forma clasica de cub, Provocarea cuburilor are si o surpriza pentru jucatori: cuburile pot fi "taiate" scotand la iveala forme neasteptate, muchii ce se doresc explorate si combinate.

Cele 18 cuburi sunt excelente pentru jocuri de dezvoltare a gandirii spatiale - efectual vizual al muchiilor taiate este absolut fascinant, iar posibilitatile de combinare duc cu gandul la  nesfarsitele jocurile tip caleidoscop.

Dimensiunile generoase le fac usor de apucat si manevrat, iar textura usor rugoasa faciliteaza aranjarea pieselor, oferind increderea de a construi structuri din ce in ce mai complexe. Prin experienta directa copilul isi formeaza precizia in miscari si se familiarizeaza cu echilibrul pieselor, descoperind singur noi modalitati de a forma combinatii.

Va recomandam in special asocierea cu 10239 Setul cu 6 bile mari, curcubeu pentru jocuri cu o componenta dinamica, sau cu 10020 Set Waldorf de construit cu forme neregulate pentru sporirea gradului de complexitate in constructii.

Materiale folosite: lemn de tei, vopseluri non-toxice pe baza de apa, uleiuri non-toxice pe baza de plante.

Dimensiuni: 18 cuburi in rama de lemn, dimensiunea jocului 15x15x5cm.

Recomandare de varsta: jucarii copii 3ani+, jucarii copii incepand cu 3ani

Un produs autentic Grimm's Spiel und Holz Design

Produse similare

x
pname

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi.

« Continua cumparaturile Finalizare »
x
Eroare

Avem o problema

« Continua cumparaturile