Joc de echilibru si indemanare cu muchii drepte

Set creativ Grimm's Spiel und Holz Design cu piese masive, avand multiple fatete drepte

83,19 lei

10053

Cantitate:     


Formele simple au darul de a stimula imaginatia si vointa creatoare intr-un mod aparte: nimic nu este finit, totul ne cheama sa aranjam, imbinam, combinam, intr-o nesfarsita miscare.

Putem sa ne alegem culoarea drept criteriu de ordonare si sa aranjam piesele in functie de ea. Sau putem sa organizam crescator sau descrescator dupa marime. Daca ne simtim indemanatici sau vrem sa ne exersam manualitatea fina putem incerca sa punem piesele in echilibru, una peste alta...Sau pur si simplu ignoram orice criteriu care tinde sa stabileasca o ordine si atunci ne bucuram de simpla miscare sau nemiscare a pieselor...

Ca orice jucarie openended si Jocul de indemanare si echilibru ofera jucatorului o larga posibilitate de experimentare, adaptanadu-se varstei si indemanarii sale. Copiii mici vor aprecia textura naturala a lemnului, caldura lui, si se vor bucura de masivitatea pieselor care se lasa usor manuite. Cei mai maricei le pot folosi pentru a deprinde notiuni legate de culori, marimi, greutati sau forme, urmand sa descopere placerea de a ordona sau construi. Nu in ultimul rand provocarea de a aranja piesele in echilibru dezvolta abilitatile motorii fine ale copilului chiar si la varste scolare, stimulandu-i atentia si rabdarea.

Pentru constructii provocatoare, adevarate invitatii la meditatie activa, se recomanda asocierea pieselor cu seturile Setul pietrelor Turqoise, Setul pietrelor de foc sau Setul pietrelor de Jad. De asemenea, asocierea cu alte Seturi de constructie sau Esarfe Sarah's Silk pentru jocuri de rol si imaginatie pot adauga noi dimensiuni setului, facandu-l atractiv si pentru jocuri de rol.

Recomandare de varsta: copii 1an+

Dimensiuni produs: set cu 4 piese in nuante de galben, portocaliu si bleu, inaltime 7cm, lungime 7-14cm.

Materiale folosite: lemn de tei, uleiuri si vopseluri non-toxice.

Produse similare

x
pname

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi.

« Continua cumparaturile Finalizare »
x
Eroare

Avem o problema

« Continua cumparaturile