Set Curcubeu 10 piese SUNSET

Curcubeu Grimms cu 10 piese intr-o paleta coloristica ce sugereaza apusul de soare. 

226,05 lei

10705

Cantitate:     


Intregind gama celor mai premiate jucarii openended Grimm's Spiel und Holz Design, Curcubeul SUNSET ne propune 10 arcuri colorate in nuante superbe ce amintesc de apusul de soare, indeamnand la joc si explorare.

Atractive peste poate datorita culorilor mestesugit combinate dar si extrem de versatile, cele 10 piese ale setului pot fi utilizate intr-o gama foarte larga de combinatii, atat static cat si in miscare. Se pot stivui, sorta dupa marime sau aranja in diverse combinatii atat in plan orizontal cat si vertical - formele simple, arcuite se integreaza organic in orice tip de constructie si isi gasesc o multitudine de intrebuintari, lasand copilului placerea de a descoperi intrebuintari multiple. Imaginatia se imbina cu placerea de a construi, mainile isi dezvolta abilitatile motorii fine si un simt sigur al echilibrului.

Datorita dimensiunilor generoase si multiplelor sale utilizari, produsul este o excelenta alegere si pentru crese, gradinite, clase pregatitoare si scoli.

Pentru o mai larga paleta de optiuni, piese sale pot fi combinate cu cele ale altor Seturi creative de construit, cu Animale si vehicule sau Papusi, spiridusi si casutele lor.

Produsul este disponibil si in varianta cu 12 piese: coloristica pastel (vezi produsul no.10673 Set Pastel, 12 piese),  lemn natur (vezi produsul no.10669 Curcubeu 12 piese, lemn natur)  sau curcubeu (vezi produsul no.10670 Curcubeu 12 piese, Grimm's)

Pentru idei de joc alaturi de Curcubeul Grimms va invitam sa vizionati videoclipul de mai jos:

Materiale folosite: lemn de tei, culori pe baza de apa, nontoxice

Dimensiunile produsului: 10 piese, lungime totala 32cm, inaltime totala 14cm

AVERTSIMENT: produsul poate prezenta inele de crestere sau noduri, pete de culoare sau zone rugoase. Acestea nu sunt defecte - ele reprezinta semne distinctive ce garanteaza originalitatea produsului. Totodata, ele confera unicitate fiecarui produs, spunand povestea copacului din care a fost facut curcubeul.

Produse similare

x
pname

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi.

« Continua cumparaturile Finalizare »
x
Eroare

Avem o problema

« Continua cumparaturile