Set de constructie cu 11 placi, model pastel

11 placi (building boards) in nuante pastelate pentru jocuri de sortare si constructii

150,50 leiReducere Preț redus!

167,23 lei

10667

Cantitate:     


Cele 11 piese pot fi folosite in diverse jocuri de sortare si constructii, aducand un plus de culoare si versatilitate. Formele simple sunt usor de integrat si combinat, facilitand obtinerea unor structuri din ce in ce mai complexe si ingenioase.

Culori pastelate, asortate intr-o paleta absolut incantatoare, au un efectul revigorant si stimuleaza atentia copilului asupra esteticii constructiilor sale. Nu doar forma devine astfel obiect de joaca, dar si culorile stimuleaza diverse combinatii tip caleidoscop.

Piesele sunt realizate din lemn de tei iar prin procesul de prelucrare se pastreaza textura naturala, usor rugoasa, ce faciliteaza activitatile de constructie. Dimensiunile generoase ale pieselor le fac potrivite atat manutelor mici si putin indemanatice cat si celor cu ceva mai multa pricepere si finete in miscari.

Piesele setului pot fi usor combinate cu alte piese/seturi avand forme, texturi sau utilitati diferite. In cadrul gamei Grimm's Spiel und Holz Design va recomandam in special asocierea cu produsele 10673 Set Pastel cu 12 piese / 10669 Set curcubeu cu 12 piese, varianta natur si 10675 Set de semicercuri curcubeu / 10676 Set de semicercuri natur.

De asemenea asocierea cu 10238 Setul cu 6 bile mari, pastel adauga dinamica jocului, in timp ce asocierea cu piesele setului 10020 Set Waldorf de construit cu forme neregulate sporesc gradul de complexitate in constructii pentru copiii cu varste mai mari.

Produsul este disponibil si in varianta pe lemn natur (10666 Set de constructie cu 11 placi, model natur) sau model curcubeu (10668 Set de constructie cu 11 placi, model curcubeu).

Recomandare de varsta: copii peste 1an.

Materiale folosite: lemn de tei, vopseluri non-toxice pe baza de apa, uleiuri non-toxice pe baza de plante.

Dimensiuni: 11 placi avand dimensiuni 7 x 10-37 x 0,8 cm.

Un produs autentic Grimm's Spiel und Holz Design

Produse similare

x
pname

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi.

« Continua cumparaturile Finalizare »
x
Eroare

Avem o problema

« Continua cumparaturile