Cuburi Mozaic, nuante pastel, mediu

36 de cuburi in nuante pastelate pentru jocuri de sortare si constructii

150,42 lei

43111

Cantitate:     


Culori pastelate, mestesugit asortate intr-o paleta absolut incantatoare ce cheama parca la joc fara nici un alt motiv decat acela de a te lasa purtat de efectul revigorant al culorilor. Iar cand le atingi descoperi lemnul natural, autentic, ce ofera simturilor o adevarata comoara de stimuli: textura, caldura si sunet, dar si dimensiuni generoase, potrivite atat manutelor mici si putin indemanatice cat si celor cu ceva mai multa pricepere si finete in miscari.

Cele 36 de cuburi pot fi folosite pentru potrivire si sortare/asortare de culori, fiind la varste mici excelente ajutoare pentru diverse jocuri senzoriale, pentru deprinderea culorilor, pentru invatarea numerelor, formelor etc. Dimensiunile generoase le fac usor de apucat si manevrat, iar textura usor rugoasa faciliteaza aranjarea pieselor una peste alta, oferind increderea de a construi structuri din ce in ce mai complexe. Prin experienta directa copilul isi formeaza precizia in miscari si se familiarizeaza cu echilibrul pieselor, descoperind singur noi modalitati de a depasi obstacolele.

Forma de cub este una de baza in diverse jocuri de constructii, piesele setului putand fi usor combinate cu alte piese avand forme, texturi sau utilitati diferite. Va recomandam in special asocierea cu 10238 Setul cu 6 bile mari, pastel pentru jocuri dinamice, sau cu 10020 Set Waldorf de construit cu forme neregulate pentru sporirea gradului de complexitate in constructii la copiii cu varste peste 3ani.

Produsul este disponibil si in varianta 43110 Cuburi Mozaic, nuante curcubeu, mediu sau in varianta cu piese mai mici, de 2x2cm 42140 Cuburi mozaic, mici .

Pentru cei care sunt interesati de un numar mai mare de piese precum si pentru gradinite, scoli sau colectivitati recomandam produsul 42140 Cuburi mozaic, mare care contine 100 piese avand dimensiunea 4x4cm.

Materiale folosite: lemn de tei, vopseluri non-toxice pe baza de apa, uleiuri non-toxice pe baza de plante.

Dimensiuni: 36 cuburi in rama de lemn. Lungimea ramei 26cm, dimensiunea unui cub 4x4cm

Un produs autentic Grimm's Spiel und Holz Design

Produse similare

x
pname

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi.

« Continua cumparaturile Finalizare »
x
Eroare

Avem o problema

« Continua cumparaturile