Set creativ Pietrele de foc

Set creativ din lemn, cu piese care imita forma unor pietre de rau

69,00 lei

10059

Cantitate:     


Formele simple au darul de a stimula imaginatia si vointa creatoare intr-un mod aparte: nimic nu este finit, totul ne cheama sa aranjam, imbinam, combinam, intr-o nesfarsita miscare.

Putem sa ne alegem culoare drept criteriu de ordonare si aranjam piesele in functie de ea. Sau putem sa organizam crescator sau descrescator dupa marime. Daca ne simtim indemanatici sau vrem sa exersam aceasta fina abilitate putem incerca sa punem piesele in echilibru, una peste alta...Sau pur si simplu ignoram orice criteriu care tinde sa stabileasca o ordine si atunci ne bucuram de simpla miscare sau nemiscare a pieselor...

Ca orice jucarie open end, Setul pietrelor de foc ofera jucatorului o larga posibilitate de experimentare, care se adapteaza perfect varstei si indemanarii sale. Copiii mici se pot bucura de formele rotunjite ale pieselor si de caldura naturala a lemnului, exersandu-si simturile si bucurandu-se de culorile vii ale setului. Cei mai maricei le pot folosi pentru a deprinde notiuni legate de culori, marimi, greutati sau forme, urmand sa descopere placerea de a ordona sau construi. Nu in ultimul rand provocarea de a aranja piesele in echilibru dezvolta abilitatile motorii fine ale copilului chiar si la varste scolare, stimulandu-i atentia si rabdarea.

Pentru un joc mai bogat se recomanda asocierea pieselor Setului pietrelor de foc cu alte Seturi de constructie sau cu Esarfe Sarah's Silk pentru jocuri de rol si imaginatie.

Dimensiuni produs: set cu 4 piese in nuante de rosu-galben, inaltime 2.5cm, lungime 6-12cm.

Materiale folosite: lemn de tei, uleiuri si vopseluri non-toxice.

Recomandare de varsta: copii 1an+

 

Produse similare

x
pname

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi.

« Continua cumparaturile Finalizare »
x
Eroare

Avem o problema

« Continua cumparaturile