Set cu semicercuri natur

Jucarie open-end cu 11 semicercuri. Formele simple, naturale, simuleaza imaginatia si vointa copilului, oferindu-i nenumarate prilejuri de joaca.

150,50 leiReducere Preț redus!

167,23 lei

10676

Cantitate:     


Extrem de versatile, cele 11 piese ale setului pot fi utilizate intr-o gama foarte larga de combinatii. Se pot stivui, sorta dupa marime sau aranja in diverse combinatii - formele simple se integreaza organic in orice tip de constructie si isi gasesc o multitudine de intrebuintari, lasand copilului placerea de a descoperi intrebuintari multiple. Imaginatia se imbina cu placerea de a construi, mainile isi dezvolta abilitatile motorii fine si un simt sigur al echilibrului.

Ca orice jucarie open-end, semicercurile Grimm's se pot utiliza atat de sine statator, ca un urias puzzle cu piese de mari dimensiuni, cat si in combinatie cu alte jucarii. Va recomandam in mod deosebit asocierea cu produsul Curcubeu Grimm's cu 12 piese, aceasta combinatie imbogatind substantial numarul de combinatii posibile.

Datorita dimensiunilor generoase si multiplelor sale utilizari, produsul este o excelenta alegere si pentru crese, gradinite, clase pregatitoare si scoli.

Materiale folosite: placaj din lemn de mesteacan, uleiuri pe baza de apa, nontoxice

Producator: Grimm's Spiel und Holz Design

Dimensiunile produsului: 11 piese in nuante de lemn natur, lungime maxima 38cm, grosime 8mm

Produse similare

x
pname

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi.

« Continua cumparaturile Finalizare »
x
Eroare

Avem o problema

« Continua cumparaturile