Set de constructie, 55 piese

Un puzzle creativ din 55 de piese din lemn de tei, ideal pentru deprinderea formelor geometrice si a imbinarii culorilor! Prin combinarea diversa a pieselor copilul va descoperi treptat legitatile geometrice, cucerind astfel prin joc si imaginatie lumea formelor abstracte.

182,50 lei


Anunță-mă când este disponibil

Disponibilitate: Acest produs nu mai este în stoc

43333


Cele 55 de piese cu forme geometrice permit alcatuirea unei game variate de imagini, reprezentand o provocare placuta pentru copilul dornic sa construiasca. Casute pentru zane si pitici, castele pentru cavaleri sau soldatei, chiar si orasul viselor sale pot fi construite iar si iar, exersand astfel rabdarea si atentia la detalii si invatand valoaroase lectii despre echilibru, forme si marimi.

Pentru o mai buna deprindere a formelor in spatiu se recomanda asocierea cu Oglinda magica (vezi produsul no.80011/80010) si cu produsele din categoria Educatie prin joc.

Produsul este recomandat si pentru gradinite, clase pregatitoare si scoli. De asemenea, este un insotitor util in vacante si calatorii fiind usor de transportat si utilizat. In acest scop rodusul se livreaza insotit de un saculet textil.

Dimensiuni: lungime 18,5cm, grosimea unei piese 2cm.

  • Lungime 18.5cm

Produse similare

x
pname

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi.

« Continua cumparaturile Finalizare »
x
Eroare

Avem o problema

« Continua cumparaturile