Set Curcubeu, 35 piese

Un set creativ cu 35 de piese din lemn de tei, colorate in culorile curcubeului, ideal pentru jocuri antrenante de constructii, perfect pentru vacante si calatorii.

177,50 lei


Anunță-mă când este disponibil

Disponibilitate: Acest produs nu mai este în stoc

10207


Un set creativ cu 35 de piese din lemn de tei, colorate in culorile curcubeului, prin care imaginatia este invitata sa dea nastere celor mai diverse constructii: palate si castele magice, labirinte gigant, orase colorate, turnuri medievale si peisaje variate... Toate acestea ajuta copilul sa descopere prin joc notiuni importante precum echilibrul, cele trei dimensiuni ale spatiului, asocierea marimilor, ordinea culorilor curcubeului, exersand totodata capacitatea de concentrare si rabdarea necesare pentru a inventa noi si noi constructii. Fascinati de imbinarea de marimi si culori ei vor inventa constructii si jocuri diverse, iar colegii si prietenii pot fi si ei provocati sa participe la acest iures creativ, facand loc pentru colaborare si negociere.

Dimensiunile mici ale pieselor suscita un nivel crescut de indemanare si concentrare din partea copilului. Totodata, ele permit transportarea facila a jocului in calatorii si vacante.

Pentru o mai larga paleta de optiuni, piese sale pot fi combinate cu cele ale altor Seturi creative de construit, cu Animale si vehicule sau Papusi, spiridusi si casutele lor.

Dimensiuni: lungimea cutiei 22cm, grosimea unei singure piese 2cm thickness, lungimea pieselor pana la 10cm.

  • Lungime 22cm

Produse similare

x
pname

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi.

« Continua cumparaturile Finalizare »
x
Eroare

Avem o problema

« Continua cumparaturile