1001 Nopti fermecate

Atmosfera magica a basmelor Seherezadei intr-un joc creativ de 45 de piese din lemn!

228,33 lei

10202

Cantitate:     


Setul este inspirat din povestile celor 1001 de nopti, aducand in atentia copiilor si parintilor forme arhitecturale specifice basmelor orientale.

Impreuna cu parintii sau colegii copilul este invitat sa exploreze magia basmelor cu Aladin si lampa fermecata, cu Simbad Marinarul sau Ali Baba si cei 40 de hoti… si sa recreeze din imaginatia sa bogata momentele al caror ecou i-a ramas in suflet.

Mai mult decat o simpla colectie de piese viu colorate, acest joc reprezinta o poarta catre cunoasterea unei lumi exotice, invaluita in mister – impreuna cu copilul veti construi si depana povesti, veti explica obiceiurile unei lumi indepartate si veti invata lucruri noi! Fascinati de imbinarea de marimi si culori copii vor inventa constructii si jocuri de rol diverse, insotiti de curgerea povestilor.

De asemenea, setul ajuta copilul sa exploreze prin joc notiuni importante precum echilibrul, cele trei dimensiuni ale spatiului, asocierea marimilor, ordinea culorilor curcubeului, exersand totodata capacitatea de concentrare si rabdarea necesare pentru a inventa noi si noi constructii.

Colegii si prietenii pot fi si ei provocati sa participe la acest iures creativ, facand loc pentru colaborare si negociere.

Pentru o mai larga paleta de optiuni, piese sale pot fi combinate cu cele ale altor Seturi creative de construit, cu Animale din lemn si Vehicule din lemn sau Papusi, spiridusi si casutele lor.

Totodata, dimensiunile mici ale pieselor si cutia cu agatatoare si geam din plastic il fac usor de transportat devenind astfel o alegere fireasca pentru vizite la restaurant sau prieteni, dar si pentru vacante si calatorii.

Jocul este disponibil si in varianta cu piese mari (rama 44.5cm, grosimea unei piese 4cm, inaltimea unei piese 2-12cm). Aceasta varianta este utila in special pentru Gradinite si Scoli.

Dimensiuni: rama 22,5cm, grosimea unei piese 2cm, inaltimea unei piese 6cm.

 • Lungime 22cm

  Produse similare

  x
  pname

  Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi.

  « Continua cumparaturile Finalizare »
  x
  Eroare

  Avem o problema

  « Continua cumparaturile