Set de construit Trapezoid

Set de construit cu piese din lemn, de dimensiuni mari, ideal pentru gradinite si colectivitati

314,50 leiReducere Preț redus!

419,33 lei

10218

Cantitate:     


Construitul reprezinta o activitate indragita de copii de toate varstele, iar constructiile realizate cu piese din lemn au avantajul de a provoca copilul sa-si formeze o atentie sporita pentru realizarea echilibrului pieselor, pentru gandirea logica si spatiala.

Cele 86 de piese ale setului au forme geometrice simple si extrem de versatile, ceea ce le face o alegere idela pentru constructii din cele mai diverse. Simplitatea pieselor sta la baza unei permanente activitati creatoare, copilul putand imagina si pune in practica mereu si mereu alte idei.

Cei mai mici vor fi incantati de dimensiunile generoase ale pieselor, potrive pentru manutele lor nu foarte indemanatice - vor adora sa le stivuiasca, sa le ordoneze dupa forma si culoare, sau sa invete sa construiasca - in timp ce copii mai mari se vor bucura sa poata imagina si realiza o multitudine de constructii ingenioase: casute pentru papusi, garaje pentru masini, castele pentru pitici etc. 

Pentru un joc mai divers sau jocuri de rol va recomandam asocierea cu alte jocuri din categoria Seturi pentru construit sau cu Papusi, spiridusi si casutele lor.

Datorita dimensiunilor mari ale pieselor, produsul este recomandat ca si set de contruit cu piese din lemn pentru gradinite, scoli, locuri de joaca etc.

Recomandare de varsta: copii 3ani+

Dimensiunile produsului: 84 de piese in rama din lemn; fiecare piesa are 4cm grosime; diametru 53cm

Producator: Grimm's Spiel und Holz Design

Produse similare

x
pname

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi.

« Continua cumparaturile Finalizare »
x
Eroare

Avem o problema

« Continua cumparaturile