Jocul marii piramide, 100 piese

Set creativ pentru dezvoltarea imaginatiei si indemanarii! Cele 100 de piese ale setului permit o foarte larga varietate de combinatii iar culorile superbe adauga o dimensiune in plus jocului de forme, stimuland atentia catre aspectul cromatic.

DISPONIBIL LA COMANDA. Scrie-ne pe adresa office at oakadu.ro si anunta-ne ca esti interesat de acest produs.

499,17 lei


Anunță-mă când este disponibil

Disponibilitate: Acest produs nu mai este în stoc

42090


Un set creativ cu 100 de piese de diverse marimi prin care imaginatia este invitata sa dea nastere celor mai diverse constructii: palate si castele magice, labirinte gigant, orase colorate, turnuri medievale si peisaje variate... Toate acestea ajuta copilul sa descopere prin joc notiuni importante precum echilibrul, cele trei dimensiuni ale spatiului, asocierea marimilor, exersand totodata capacitatea de concentrare si rabdarea necesare pentru a inventa noi si noi constructii.

Culorile fascinante adauga o dimensiune suplimentara setului de constructie, atragand atentia asupra aspectului cromatic al rezultatului final. Constructia devine mai mult decat o simpla forma, ea capata si un rol estetic, punand sub semnul intrebarii armonia nu doar a formelor, ci si a culorilor. 

Acest joc este ideal pentru copii si parinti impreuna, fiind o invitatie pentru intreaga familie! Fascinati de imbinarea de marimi si culori fiecare poate inventa structuri si jocuri diverse, iar colegii si prietenii pot fi si ei provocati sa participe la acest iures creativ, facand loc pentru colaborare si negociere.

Numarul mare de piese (100 piese) si dimensiunile robuste ale acestora (grosime 4cm, inaltimi pana la 20cm) recomanda setul si pentru gradinite, locuri de joaca sau scoli, unde poate fi folosit atat pentru jocuri de constructii cat si pentru exemplificarea diverselor notiuni: culori, marimi, forme, siruri sau multimi, operatii matematice etc.

Pentru un joc insufletit recomandam asocierea cu personaje din categoria Papusi, spiridusi si casutele lor, iar pentru cei pasionati de constructii recomandam combinatii realizate cu Accesorii pentru constructii: arc de cerc (produsul no.10150) sau acoperisuri si stalpi (produsul no.10140).

Dimensiuni: 100 de piese in rama din lemn, rama 44,5cm, grosimea unei piese 4cm, inaltimea unei piese intre 2- 20cm.

  • Lungime 44.5cm

Produse similare

x
pname

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi.

« Continua cumparaturile Finalizare »
x
Eroare

Avem o problema

« Continua cumparaturile