Set Waldorf de constructie cu 15 forme neregulate

Set Waldorf de constructie, cu blocuri colorate avand forme neregulate

106,67 lei

10010

Cantitate:     


Cand ai construit ultima data cu forme neregulate? Ai simtit cat de mare este diferenta intre constructia cu forme naturale, neregulate si cea cu forme geometrice predefinite? Ai vazut de cata indemanare si atentie este nevoie pentru a pune in echilibru piesele neregulate? Si ai vazut cat de multe constructii, decoruri, asocieri se pot face cu ele?

Aceste blocuri Waldorf sunt inspirate din formele neregulate, cursive ale naturii aducand in atentia copiilor suprafete si texturi provocatoare. Simplitatea lor este totodata si cel mai mare atuu, intrucat nu limiteaza jocul la un simplu exercitiu de constructie ci stimuleaza imaginatia copilului sa se implice activ in jocuri creativ-imaginative. Fie ca le combina cu alte elemente naturale adunate de prin calatoriile in parcuri sau paduri, fie ca le asociaza cu elemente clasice de construit sau cu texturi diverse (ex.cu matasuri colorate pentru a imagina o mare pe care plutesc barcute) formele neregulate ale acestor blocuri Waldorf se pot integra intr-o mare diversitate de decoruri, fiind astfel o jucarie versatila pe care copilul o va folosi mereu in jocurile sale.

Totodata aceste blocuri Waldorf sunt si o provocare pentru indemanarea oricarui constructor. Datorita texturii naturale a lemnului, suprafata blocurilor are o aderenta specifica ce permite chiar si celor mai mici constructori sa-si construiasca primele turnuri. Spre deosebire de formele geometrice de construit, acestea favorizeaza un simt mai fin al echilibrului, stimuland copilul sa acorde o mai mare atentie in constructii complexe.

Produsul este disponibil si in varianta natur (vezi produsul no.10020 Set Waldorf de constructie cu 15 forme neregulate, natur)

Dimensiuni: 15 blocuri in plasa din material textil. Dimensiunea unui bloc: 6-8cm.

Produse similare

x
pname

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi.

« Continua cumparaturile Finalizare »
x
Eroare

Avem o problema

« Continua cumparaturile