Set de construit Romanesque

Un set de construit cu forme diverse, inspirat din arhitectura medievala romanica

249,17 lei

10215

Cantitate:     


Construitul reprezinta o activitate indragita de copii de toate varstele, iar constructiile realizate cu piese din lemn au avantajul de a provoca copilul sa-si formeze o atentie sporita pentru realizarea echilibrului pieselor, pentru gandirea logica si spatiala.

Cele 62 de piese ale setului Romanesque au forme diverse inspirate din stilul arhitectonic medieval romanic, permitand construirea arcelor de cerc si experimentarea echilibrului specific. Castele, domuri, turnuri si cetati pentru printi si printese, garaje cu stil pentru masini sau casute pentru zane si pitici, ferme cochete pentru animale...totul e posibil!

Pentru ca imaginatia sa poata fi transpusa in realitate, copilul are nevoie sa dezvolte o mana sigura si  dibace si o atentie sustinuta. Iar de aici la jocuri complexe de rol, cu personaje reale sau imaginare, nu mai este decat un pas...

Dimensiunile pieselor si cutia din lemn cu capac de plastic recomanda acest set pentru jocuri pe suprafete mici (ex. pe masa), fiind totodata usor de transportat in deplasarile copilului (la gradinita, la bunici, in vizite la prieteni, la doctor...)

Pentru un joc mai bogat se recomanda asocierea cu Animale din lemn, Vehicule din lemn sau cu Papusi, spiridusi si casutele lor.

Produsul este disponibil si in varianta cu piese de 4cm (10214 Set de construit Romanesque, cu piese mari) sau ca puzzle magnetic (91187 Puzzle magnetic Romanesque)

 

Dimensiuni: 62 de piese in cutie din lemn cu capac de plastic si snur. Dimensiunea unei piese: 2cm grosime, lungime 2-8cm. Lungimea ramei 22cm

Produse similare

x
pname

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi.

« Continua cumparaturile Finalizare »
x
Eroare

Avem o problema

« Continua cumparaturile